Másutt is van ilyen buta gumis, vagy csak én fogtam ki?
#1: Mondtam vagy mindent visszaszerel és elmegyek, vagy feltesz kettőt ahogy kértem. Feltette.
Mellesleg rövid időn belül cserélni kell a hátsókat is, és a kisebbik a gyári méret.
#3: Én is csak ezt ismerem, felolvastam nekik, mert ha én jogszabályra hivatkozok, akkor legalább a helyét meg tudom mondani. Ehhez képest ők csak annyit tudtak szajkózni, hogy fel kell menni az NKH oldalára!
No és ez egy vizsgabázis is, képzelem azokat a vizsgákat!
Ennyit értesz a dolgokhoz... Kormányszög jeladóról hallottál már? A rendszer innen számolja azt a bizonyos szerpentint, ha sebességkülönbség támadna lenni a kanyarodás következtében a kerekek között.
Amúgy sem értem, miért más méretű gumit veszel, amikor nem az való rá?
A mankókerekek méretét meg úgy csinálják, h a gyári mérethez képest pontos legyen a kerék komplett átmérője, ergo ez a példád is elbukott.
S lám amikor a hülye okoskodik...XD
Személyi sérüléssel járó balesetnél úgy meg *asznak Téged is meg a gumist is,hogy teherbeestek
"Amúgy sem értem, miért más méretű gumit veszel, amikor nem az való rá?"
Az a gyári méret amit vettem!
"A mankókerekek méretét meg úgy csinálják, h a gyári mérethez képest pontos legyen a kerék komplett átmérője, ergo ez a példád is elbukott."
No persze, hiszen soha senki nem tesz fel 1-2 mérettel nagyobb könnyűfém felnit ugye? Azon kívül egy halom autót már gyárilag is többféle méretű kerékkel szereltek és csak egyféle mankókerékkel.
"Ennyit értesz a dolgokhoz... Kormányszög jeladóról hallottál már?"
Ennyit értesz az autókhoz, az enyémben biztosan nincs kormányszög jeladó, sőt nagyon sokban nincs!
"S lám amikor a hülye okoskodik..."
Bagoly mondja verébnek...
Mesélj még!
"Ennyit értesz az autókhoz, az enyémben biztosan nincs kormányszög jeladó, sőt nagyon sokban nincs!"
Na, most buktattad le magad, h csak egy ronda nagy TROLL vagy. Vagy dilletáns. Vagy mindkettő. :)
Autód sincs, kamu vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!