Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megvalósítható?

Szerintetek megvalósítható?

Figyelt kérdés

Lassan itt a karácsony. Így hát arra gondoltam, jó lenne valami önjáró masinériát csinálni, amivel ki lehetne termelni a hátsó udvarban található fenyőfákat.

Az az ötletem támadt, h csinálnék az önjáró motoros hómarós hókotrós lánctalpas sószórós talicskámra egy földlabdás fenyőkiszedős szerkezetet.

Arra gondoltam, h az 1000- es swiftmotor jó lesz a talicska meghajtására, egy másik pedig a földlabda kiszedő markolovat hajtaná, természetesen hajtómű áttételeken keresztül, amit egy kardántengelyen át egy oldható tengelykapcsolón át hajtana meg az 1000- es swift motorja. Tudom, elég nehéz gép lesz a két dupla motorral, de a lánctalpas hajtásnak köszönhetően nem kell tartanom tőle, h elsüllyedne a taliga. A kormányra szerelnék biciklicsengőt, így lenne mivel dudálni a szomszédnak, h jönni talál

2016. dec. 23. 19:35
 1/8 A kérdező kommentje:

A technika ördöge... szóval lenne mivel dudálni a szomszédnak, h jönni találna az ezres swiftjével.

Na, szóval a kérdésem az lenne, h szerintetek ez így megvalósítható lenne- e és h most neki állok, akkor még reggelig elkészülök- e vele, mert ugye még el is kellene reggel adni a kitermelt fákat. Ugye az előnye meg lenne, h minden kiszedett fát vissza tudnák rakni a saját lyukjába, így a szomszéd is irigykedhetne, h nekem nem kell lyukakat ásni, h fát akarok ültetni.

2016. dec. 23. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Wv motorral jobban jársz. Elmondhatnád a szomszéd előtt h neked van egy "német füstokádó traktorod".

ui:Te is eszet remélsz idén a fa alá?

2016. dec. 23. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam 1,9Tédéji motorosra is, de azt elő kéne szedni a fészerből az 1200- as Géesixer blokk mellől.

Eszet? Az mi az?

2016. dec. 23. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
pedig az egykilenctrédéi mindent visz ! Mondjuk taligára pont jó,bele kell ültetni egy smoke and scharmos hülyegyereket és akkor pont eredeti :D
2016. dec. 23. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Lassan egy éve nem hallottunk róla...

De visszatért mint a Terminátor.

Apaaa kezdőőőőődik!!

Jöhet a 2 motoros Swift megint :D:D:D

2016. dec. 23. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Iparkodj apukám van fél napod az egészre mert fel is kell disziteni a fát.

A csengöt ne szereld fel mert nem lesz mivel csengetni a fa alatt,így a jézuska sem fog hozni semmit.

Tapasztalatból hallottam azóta vettem csengőt.

2016. dec. 23. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A legtutibb, ha két 1.9-es TDI blokkot összefordítol, és abból lesz egy király, 3.8-as V8-as biturbódízel, az már tuti. Rádobsz egy Torsen diffit egy Audiból, és azzal meg tudod oldani hogy a talicskát és a markolót is egy motor hajtsa. A két motor összehangolásával nem lesz gond, a VW motorok kompatibilisek ilyen szempontból egymással, így született a gyári VW 5.0 V10 TDI is, meg a 6.0 V12 TDI is. Neked meg lesz a downsizing jegyében egy fa*a 3.8-as biturbód. Szerintem ha elkészülne, a VW meg is venné tőled.
2016. dec. 23. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, ezen még gondolkoznom kell. :)
2016. dec. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!