Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki nem melegszik? Nagyon...

Suzuki nem melegszik? Nagyon lehűl?

Figyelt kérdés

'97-es swiftem van. Pár napja csak félig melegedett fel, és ott is maradt a hőfok. Vettünk termosztátot, kicseréltük, álló helyzetben szépen felmelegedett üzemi hőfokra. MA reggel megtettem vele 30 km-t. Csak félig melegedett fel, majd onnan visszahűlt vonalig, és úgy is maradt. A fűtés kb langyos meleget fújt. MAjd amikor megálltam, lekapcsoltam a fűtést, akkor szépen felmelegedett álló helyzetben.

Ez miért van??? Rossz a termosztát, amit beletettünk?

2016. dec. 23. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Légtelenítés rendben volt?
2016. dec. 23. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Kisipari utángyártott termosztát elég gyakran ugyanolyan szar mint a régi amit kivettél.

Én bontottat vettem

2016. dec. 23. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Jártam már így én is. Az újonnan vásárolt termosztát zárt állásban is átengedte a vizet a tányér mellett. Visszavittem és szó nélkül kicserélték. Valami márkásabbat vegyél bele. Wahler, Behr, Vernet, stb.
2016. dec. 23. 10:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm:

Ezt vettem:

[link]

Akkor visszaviszem nekik, mert ennél az is jobb, ami benne volt és szarakodott (annál legalább nem hűlt vissza, csak félig melegen maradt).

2016. dec. 23. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Megjegyezted hogy volt benne? Mert nem nehéz fordítva beletenni XD
2016. dec. 23. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én 93-as Swiftem ugyan ezt csinálja.

Írd már majd meg, hogy a kicserélt termosztáttal megoldódott-e a probléma. Sok mindent nem tudok adni cserébe de megköszönném a segítségedet:)

2016. dec. 23. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem házilag lett kicserélve a hűtővíz és nem tudom, hogy mennyire légtelenítették.

Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell csinálni.

2016. dec. 23. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell külön légteleníteni,feltöltöd,beindítod,vársz míg nyit a termosztát,és utántöltesz.
2016. dec. 23. 19:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos az lett, amit írt egy hozzászóló. Amit vettünk, zárt állásban is átengedte a vizet...

Nem tudom most kicseréltetni, mert nincsenek 2 ünnep között nyitva.

Vettünk egy másikat a Bárdiban, ma ki lett megint cserélve. Ez már tökéletesen működik.

2016. dec. 27. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megírtad.

Megvan az újév első teendője.

2016. dec. 29. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!