Suzuki nem melegszik? Nagyon lehűl?
'97-es swiftem van. Pár napja csak félig melegedett fel, és ott is maradt a hőfok. Vettünk termosztátot, kicseréltük, álló helyzetben szépen felmelegedett üzemi hőfokra. MA reggel megtettem vele 30 km-t. Csak félig melegedett fel, majd onnan visszahűlt vonalig, és úgy is maradt. A fűtés kb langyos meleget fújt. MAjd amikor megálltam, lekapcsoltam a fűtést, akkor szépen felmelegedett álló helyzetben.
Ez miért van??? Rossz a termosztát, amit beletettünk?
Kisipari utángyártott termosztát elég gyakran ugyanolyan szar mint a régi amit kivettél.
Én bontottat vettem
Köszönöm:
Ezt vettem:
Akkor visszaviszem nekik, mert ennél az is jobb, ami benne volt és szarakodott (annál legalább nem hűlt vissza, csak félig melegen maradt).
Az én 93-as Swiftem ugyan ezt csinálja.
Írd már majd meg, hogy a kicserélt termosztáttal megoldódott-e a probléma. Sok mindent nem tudok adni cserébe de megköszönném a segítségedet:)
Amúgy nekem házilag lett kicserélve a hűtővíz és nem tudom, hogy mennyire légtelenítették.
Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell csinálni.
Sajnos az lett, amit írt egy hozzászóló. Amit vettünk, zárt állásban is átengedte a vizet...
Nem tudom most kicseréltetni, mert nincsenek 2 ünnep között nyitva.
Vettünk egy másikat a Bárdiban, ma ki lett megint cserélve. Ez már tökéletesen működik.
Köszi, hogy megírtad.
Megvan az újév első teendője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!