Auto vásárlás előtt állok és a diesel motorok terén meg vagyok ilyedve a PD kiadásu motoroktol, tényleg van okom félni a PDTDItöl vagy keresek inkább sima TDI-t?
Eddig nekem nem volt bajom pdvel,pedig volt már pár darab. De csakis 1.9-es,pontosítva: 105,116 és 131 lovas.
(vw golf V,Audi A4 b7,Volkswagen Passat b5.5). Nagyon jó volt mindegyik..ha most vennék megint,csakis ilyen motorral vennék német Dieselt! Már nem annyira drága fenntartani őket!
Jó a régi TDI csak már millió km van bennük,vagyis ott is van hibafaktor bőven. És nincs olyan nyomatékos,mint egy pdtdi.
Adagolósat felejtsd el, régi is meg millió Km és azok is tönkremennek, akárki akármit mond. Ráadásul még gyengébbek is. Teljesen jó a PD.
Az autózás az szervizrizikóval jár együtt, egy dízelnél ez picivel magasabb. Bele kell törődni.
Nem kell tőle félni, se a kmóra állásától.
ÁLLAPOTOT VESZÜNK, nem km-t.
Én a PD-s autómat 300e km-el vettem meg, most van benne 400e (óra szerit aztán ki tudja hogy mennyi a valós). Az sokkal többet jelent egy autónak ha volt gazdája mint az hogy mennyi a km benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!