Pápán melyik a legkorrektebb autókereskedés a sok közül?
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 14:56
1/8 anonim válasza:
Motax.Nem húzzák vissza a kilométer órát,és figyelnek a kocsi hibáira. Pl:ott vettem egy kocsit és ha van valami hiba valamelyik autón akkor egy táblán felírják maguknak,hogy meg kell csinálni.Mindenhol van sumákság de nem mindegy mekkora és milyen.
2/8 anonim válasza:
Xd. Megnéztem a honlapjukat. Az első autó 30 éves Audi egymillió valahányért. Nagyon korrekt ár. És hogy ők felírják maguknak mi a hiba, nem jelenti hogy a vásárlóval is közlik, vagy megcsinálják.
3/8 anonim válasza:
ezért írtam,hogy mindenhol van sumákság de nem mindegy mekkora!
4/8 anonim válasza:
korrekt és becsületes autókereskedő?=hűha. autószerelővel,vagy hozzáértő emberkével ajánlatos kereskedőtől venni.Én amég megvettem a kocsimat 9 kereskedőnél voltam az ország több pontján,amit én láttam és tapasztaltam az brutális.Pl vezetett szervízkönyv: Színes tollal a kereskedő által ugyanazzzal a kézírással kitöltve,pecsét minden nélkül,váltig állítva,hogy szervíz töltötte ki.Több kereskedőnél is.De ez csak kis malőr a többi rejtett dologhoz képest.Ez az én tapasztalatom:5 kisbuszom és 4 személyautóm volt az elmult 21 év alatt,de céges autóként másokét is sokat vezettem.Azt mondom,hogy ha egy kis tapasztalat van valakiben akkor hangra, kipróbálással ki lehet jó autót fogni.Jó szándékkal írtam nem fórum vita vagy egyéb okokból.Ez saját tapasztalat.
5/8 anonim válasza:
Az első válaszoló vagy nagyon naív, vagy beépített ember. " Felírják maguknak hogy ezt meg kell csinálni" Olyan kereskedő a világon nincs, ahol először minden hibát kijavítanak és úgy árulják. Azt hogy neked ezt a kereskedői dumát adták elő, és te be is nyelted, az egy másik dolog. Gondolom azt is mondták, hogy idős bácsié volt a gép, aki hetente egyszer elment vele a templomba. Igaz?
6/8 anonim válasza:
"Nem húzzák vissza a kilométer
órát" XDXDXDXDXDXDXDXDXD.
8/8 anonim válasza:
Első honnan tudod hogy nem tekerik vissza az órát? Azt mondták neked, és elhitted, vagy ismered őket? Nem túl hihető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!