Kbalazs1993 kérdése:
Milyen végzettséggel nyithatok autókereskedést?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a gépjárműkereskedelmi tevékenységre, mint vállalkozás, nem pedig gépjárműértékesítési munkakörre. Köszönöm a válaszokat.2016. dec. 13. 20:35
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj, de kis viccesek vagytok! Csak az a baj, hogy ez nem a poén helye! Úgyhogy baromkodjatok egy érintéstől teherbe esett csitri kérdésénél!
2016. dec. 13. 20:56
4/9 anonim válasza:
Sima okj-s kereskedő tanfolyam elég.
5/9 anonim válasza:
Pont hogy nem viccesek... Csak egyszerűen az igazat mondják. Ha ezt sem érted mire utal az első 2 válaszoló válasza, akkor hagyd a fenébe az egészet és menj még tanulni pár évet.
6/9 anonim válasza:
amugy mi a különbség a kettő között?
7/9 A kérdező kommentje:
hatos a kereskedő maga a vállalkozó, az értékesítő mint alkalmazott van jelen, így értettem. Most akkor elég az érettségi, vagy nem?
2016. dec. 13. 21:04
8/9 anonim válasza:
Írtam, hogy kereskedő végzettség kell akár okj-s. Nekem is az van
9/9 anonim válasza:
Kell hozzá pénz, pénz, pénz és pénz. Ja meg nem árt, ha van még több pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!