Ez fatális hiba a kereskedéstől, vagy tévedés?
Adott egy M3 Autóparkos hirdetés, piros Golf IV 132 ezer kilométeres futásteljesítménnyel.Azonban a videóban látható,hogy a motortérben van egy matrica mely szerint "vez. cs." 240 ezer kilométernél.
A hirdetés:
A videó:
https://www.youtube.com/watch?v=mF2nRCa5YcY
és a kép:
Esetleg arra gondoltam,hogy kedvesen odaírták,hogy akkor lesz esedékes, bár ez elég naiv feltételezés.
Néztem pár M3-as videót, és 10-ből 8 autónak, kortól típustól függetlenül 200 ezer alatt van a futásteljesítménye, de inkább 170 alatt.
Azonban azt gondolom,hogy ennyire hülyék nem lehetnek egy kereskedésben sem, úgyhogy igazából arra lennék kíváncsi,hogy mi lehet erre a magyarázat?Mert bár úgy tűnik mintha tekerésre gyanakodnék, de elhiszem ,hogy létezik valami magyarázat, de hogy mi arra nem jöttem rá magamtól, ezért a kérdés.
Kérdezd le autoszkóppal! 625 ft
Nem tudom sajonos milyen intervallumonként kell szíjakat cserélni, PD-nél 90000 km. Nem hoszem, hogy egy benzinesnél több lenne.
Ha 120000 kmenként kell cserélni akkor biztosan kihangsúlyoznák szinte frissen cserélték.
Szerintem ez is egy tekert órás autó.
A kereskedésben valóban nem hülyék...ezt a videót többen is engedélyezték, mielőtt nyílvánossá tették.
szerintem az a kilométerállás a következő csere ideje.
Nem küldöm el, de ha valaki úgy gondolja, nyugodtan elküldheti.
Ha adnának pénzt, -amit kétlek-, akkor pedig költse valami jóra :)
Soha nem következő csere időpontját írják ki a vezérlés (és olaj és egyéb, stb..) cserekor, hanem az aktuálisat.
Azt nem tudom, hogy ilyen hülyék-e, viszont hagyjuk már a 17 éves golfot 132e km-rel.... 1000-ből 1...
Jól tudom,hogy mikor írják rá a vezérlést, ezért írtam,hogy naiv feltételezés.
Egyébként ez egy P rendszámos autó, talán külföldről hozták be.
Ez a videó pár nappal később került fel, csak ez az egy piros Golf van a kereskedésben.(meg egyébként más szögből látszanak azok az ocsmány műanyag dísztárcsák is amik a hirdetésben is láthatóak)
Persze, hogy külföldi.
Magyar autót már nehéz tekerni, mert 600 ft-ért bárki lekérdezheti a regisztrált km óra állásokat aztán nem hiányzik a hiéna neppernek, hogy ott verje valaki a nyálát nála, hogy 150e-t visszatekertek a roncsból.
Viszont a külföldi autó gyakorlatilag leellenőrizhetetlen előéletű, csak hamisítani kell egy szervizkönyvet neki oszt' már örül is a paraszt. Főleg, mert nem tudja milyen az eredeti szervizkönyv, nem is érti mi van beleírva (mert csak magyarul tud, azt is csak nehezen...) és amúgy is. Ezért gyakorlatilag az importautók 100%-a meg van tekerve, mert a magyar csak 175e km-rel vesz autót, tök mindegy, hogy 16 éves vagy 5 éves.
Kíváncsiságból számoltam egy kis átlagot.
Az M3 autópark jelenleg meghirdetett 32 autójának átlag futásteljesítménye 120 ezer kilométer, és az autók átlag életkora 10 év.
Tehát évi 12 ezer km.
A legtöbbet egy Opel Zafira futott a kereskedésben, ebben 257 ezer km van, és 11 éves.
Ebből mindenki azt szűr le magának amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!