Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez fatális hiba a kereskedéstő...

Ez fatális hiba a kereskedéstől, vagy tévedés?

Figyelt kérdés

Adott egy M3 Autóparkos hirdetés, piros Golf IV 132 ezer kilométeres futásteljesítménnyel.Azonban a videóban látható,hogy a motortérben van egy matrica mely szerint "vez. cs." 240 ezer kilométernél.

A hirdetés:

[link]

A videó:

https://www.youtube.com/watch?v=mF2nRCa5YcY

és a kép:

[link]

Esetleg arra gondoltam,hogy kedvesen odaírták,hogy akkor lesz esedékes, bár ez elég naiv feltételezés.

Néztem pár M3-as videót, és 10-ből 8 autónak, kortól típustól függetlenül 200 ezer alatt van a futásteljesítménye, de inkább 170 alatt.

Azonban azt gondolom,hogy ennyire hülyék nem lehetnek egy kereskedésben sem, úgyhogy igazából arra lennék kíváncsi,hogy mi lehet erre a magyarázat?Mert bár úgy tűnik mintha tekerésre gyanakodnék, de elhiszem ,hogy létezik valami magyarázat, de hogy mi arra nem jöttem rá magamtól, ezért a kérdés.

2016. okt. 29. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd le autoszkóppal! 625 ft

Nem tudom sajonos milyen intervallumonként kell szíjakat cserélni, PD-nél 90000 km. Nem hoszem, hogy egy benzinesnél több lenne.

Ha 120000 kmenként kell cserélni akkor biztosan kihangsúlyoznák szinte frissen cserélték.

Szerintem ez is egy tekert órás autó.

2016. okt. 29. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
írj be a totalcar.ba lehet hogy pénzt is adnak egy story-ért mint a sok bulvárlap
2016. okt. 29. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:

A kereskedésben valóban nem hülyék...ezt a videót többen is engedélyezték, mielőtt nyílvánossá tették.

szerintem az a kilométerállás a következő csere ideje.

2016. okt. 29. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem küldöm el, de ha valaki úgy gondolja, nyugodtan elküldheti.

Ha adnának pénzt, -amit kétlek-, akkor pedig költse valami jóra :)

2016. okt. 29. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Soha nem következő csere időpontját írják ki a vezérlés (és olaj és egyéb, stb..) cserekor, hanem az aktuálisat.

Azt nem tudom, hogy ilyen hülyék-e, viszont hagyjuk már a 17 éves golfot 132e km-rel.... 1000-ből 1...

2016. okt. 29. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
ja most 132000km a következő olajcsere meg 240000kmnél aha
2016. okt. 29. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Jól tudom,hogy mikor írják rá a vezérlést, ezért írtam,hogy naiv feltételezés.

Egyébként ez egy P rendszámos autó, talán külföldről hozták be.

[link]

Ez a videó pár nappal később került fel, csak ez az egy piros Golf van a kereskedésben.(meg egyébként más szögből látszanak azok az ocsmány műanyag dísztárcsák is amik a hirdetésben is láthatóak)

2016. okt. 29. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy külföldi.

Magyar autót már nehéz tekerni, mert 600 ft-ért bárki lekérdezheti a regisztrált km óra állásokat aztán nem hiányzik a hiéna neppernek, hogy ott verje valaki a nyálát nála, hogy 150e-t visszatekertek a roncsból.

Viszont a külföldi autó gyakorlatilag leellenőrizhetetlen előéletű, csak hamisítani kell egy szervizkönyvet neki oszt' már örül is a paraszt. Főleg, mert nem tudja milyen az eredeti szervizkönyv, nem is érti mi van beleírva (mert csak magyarul tud, azt is csak nehezen...) és amúgy is. Ezért gyakorlatilag az importautók 100%-a meg van tekerve, mert a magyar csak 175e km-rel vesz autót, tök mindegy, hogy 16 éves vagy 5 éves.

2016. okt. 29. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Kíváncsiságból számoltam egy kis átlagot.

Az M3 autópark jelenleg meghirdetett 32 autójának átlag futásteljesítménye 120 ezer kilométer, és az autók átlag életkora 10 év.

Tehát évi 12 ezer km.

A legtöbbet egy Opel Zafira futott a kereskedésben, ebben 257 ezer km van, és 11 éves.

Ebből mindenki azt szűr le magának amit akar.

2016. okt. 30. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!