Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift vagy Fiat Punto?

Suzuki Swift vagy Fiat Punto?

Figyelt kérdés

500 ezer forint körül szeretnék autót venni.

Szerintetek Suzuki swift vagy fiat Punto? melyik jobb?

2016. dec. 18. 20:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem egy kategória a két autó.. Nekünk volt mindegyik, úgyhogy tudom. A Swift után egy Punto 2 kb. hipertérugrásnak számít.

Zajszínt, úttartás, kényelem, biztonság, extrák terén, tehát szinte mindenben jobb a Fiat. Komolyan nem is lehet egy napon említeni őket. De próbáld ki és rájössz.

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, a 2 említett autó között durván 200kg különbség van. Ez valahonnan keményen hiányzik. A Puntonak 4 csillagos töréstesztje van. Biztonságban, tömegben talán az "új" 2005-ös Swift érte el a PII szintjét. Ismét keményen lemaradva a kor követelményeitől, mert a vele egykorú Grande Punto már 150-200 kilóval nehezebb lett.

Költeni egyébként mindegyikre kell majd, mivel 15 év körüli autókról beszélgetünk itt.

Én a Fiattal Európát bejártam, 70 ezer kilométert tettem bele és soha nem rohadt le alattam. Akinek ezzel a kocsival rutinszerűen gondja van, az egy igazi analfabéta lehet műszaki téren, mert az autó faék egyszerű.

2016. dec. 18. 23:16
 12/27 anonim ***** válasza:
Csak nehogy te is ilyen puntós elmebeteg állat legyél https://www.youtube.com/watch?v=7a_fu4O-ayg
2016. dec. 19. 01:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Biztonságilag az a +200 kg semmit nem számít,ugyanúgy rádhajlik,ellenben arra pont jó h egy lomha szar legyen. A műszaki analfabéta te vagy ha egy jó swiftet lecseréltél egy ilyen szarkupacra,de az se igaz h neked swifted volt,te halmozottan hülye vagy.. "Új" swiftnek egyáltalán nem rossz a töréstesztje ,de egy suzukifóbiás birkának ezt nehéz megmagyarázni,neked a 70 ezer meg van "hibamentesen" már örülsz,suzuki meg elmegy 150 et hiba nélkül,ami valóban faék..
2016. dec. 19. 09:44
 14/27 anonim ***** válasza:
Te láttál már egyebkent puntot?!?De nem képeken!
2016. dec. 19. 09:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,de elég is volt egy életre belőle.
2016. dec. 19. 09:58
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem ,puntot csak te láthattál és használhattál egyedűl az egész országban,mert műszaki analfabéta vagy ,és szeretsz szenvedni ..
2016. dec. 19. 10:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Jajj ilyen kis fos Puntot 2 hete toltam le az útról az 1.3-as sedanommal, anyós ülésről Faterom meg is kérdezte, hogy mi volt ez a bukkanó...

Ez a zebrás még semmi, nálunk az autósztrádán jött egyszer velem szembe egy ilyen, kellemes érzés volt!

2016. dec. 19. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Amúgy most megnéztem egy Fiatot az interneten, nahát ennél még egy 5 ajtós Suzuki is nagyobb csomegtérrel rendelkezik, egy Sedan meg már nem is mérhető :D
2016. dec. 19. 22:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Vegyél Suzuki-t, mert itt mindenki azt ajánlja. Akinek nem telik autóra, az Suzuki-t vesz, ez van, leugatnak mindenkit, hogy minden sz*ar, ami nem Suzuki. Amugy a Fiat fényévekkel jobb, csak ugye aki nem próbálta, csak olvasta, halotta, meg haver mesélte neki, az csak a hallottakat tudja tovább adni. Így ha van egy hülye, az elmeséli 10-nek, akkor már mindjárt hatványozódik a vélemény, tesznek hozzá, bővítenek rajta.

Oké, letoltad a sedan Swifteddel a Punto-t, te vagy a fa*szagyerek, kapsz egy kockacukrot és faterod dícsérő szavait. Szánalmas, hogy valaki arra büszke, hogy az alufóliából hajtogatott négykereküjével letolt egy másik autót, ez aztán a büszkeség. Ilyen kis csíra akart a múltkor a pályán versenyezgetni, sorra előzte a kocsikat mögöttem, kacsázott a sávban, imbolygott is keményen, mikor mellém ért, én akkor léptem rá a pedálra, visszaváltás nélkül 6-ikba úgy lemaradt mint a borravaló, pedig pörgette a kis pö*csköszörűt. Ennyit a letollak a Suzukival témáról.

2016. dec. 20. 18:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Utolsó! Pont az olyanok hajtanak át a zebrán mint Te! :D
2016. dec. 20. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!