Suzuki Swift vagy Fiat Punto?
500 ezer forint körül szeretnék autót venni.
Szerintetek Suzuki swift vagy fiat Punto? melyik jobb?
Nem egy kategória a két autó.. Nekünk volt mindegyik, úgyhogy tudom. A Swift után egy Punto 2 kb. hipertérugrásnak számít.
Zajszínt, úttartás, kényelem, biztonság, extrák terén, tehát szinte mindenben jobb a Fiat. Komolyan nem is lehet egy napon említeni őket. De próbáld ki és rájössz.
Azt már csak zárójelben jegyzem meg, a 2 említett autó között durván 200kg különbség van. Ez valahonnan keményen hiányzik. A Puntonak 4 csillagos töréstesztje van. Biztonságban, tömegben talán az "új" 2005-ös Swift érte el a PII szintjét. Ismét keményen lemaradva a kor követelményeitől, mert a vele egykorú Grande Punto már 150-200 kilóval nehezebb lett.
Költeni egyébként mindegyikre kell majd, mivel 15 év körüli autókról beszélgetünk itt.
Én a Fiattal Európát bejártam, 70 ezer kilométert tettem bele és soha nem rohadt le alattam. Akinek ezzel a kocsival rutinszerűen gondja van, az egy igazi analfabéta lehet műszaki téren, mert az autó faék egyszerű.
Jajj ilyen kis fos Puntot 2 hete toltam le az útról az 1.3-as sedanommal, anyós ülésről Faterom meg is kérdezte, hogy mi volt ez a bukkanó...
Ez a zebrás még semmi, nálunk az autósztrádán jött egyszer velem szembe egy ilyen, kellemes érzés volt!
Vegyél Suzuki-t, mert itt mindenki azt ajánlja. Akinek nem telik autóra, az Suzuki-t vesz, ez van, leugatnak mindenkit, hogy minden sz*ar, ami nem Suzuki. Amugy a Fiat fényévekkel jobb, csak ugye aki nem próbálta, csak olvasta, halotta, meg haver mesélte neki, az csak a hallottakat tudja tovább adni. Így ha van egy hülye, az elmeséli 10-nek, akkor már mindjárt hatványozódik a vélemény, tesznek hozzá, bővítenek rajta.
Oké, letoltad a sedan Swifteddel a Punto-t, te vagy a fa*szagyerek, kapsz egy kockacukrot és faterod dícsérő szavait. Szánalmas, hogy valaki arra büszke, hogy az alufóliából hajtogatott négykereküjével letolt egy másik autót, ez aztán a büszkeség. Ilyen kis csíra akart a múltkor a pályán versenyezgetni, sorra előzte a kocsikat mögöttem, kacsázott a sávban, imbolygott is keményen, mikor mellém ért, én akkor léptem rá a pedálra, visszaváltás nélkül 6-ikba úgy lemaradt mint a borravaló, pedig pörgette a kis pö*csköszörűt. Ennyit a letollak a Suzukival témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!