Most akkor a Fiat tényleg annyira rossz? Grande Punto?
Semmi gond nincs a kocsival, ez tapasztalat. Ezért is tartja jól az árát. Az 1.4-es motor annyira kiforrott, egyszerű, hogy nehéz mellényúlni vele. Az 1.2 pici ebbe a kaszniba, a dízel meg felesleges és sokat futottak már.
Szerintem ma is elég designos, lassan öregszik a formaterv. Nézz meg egy hasonló korú Polot, Swiftet, Corsát mennyire réginek hat a formaterv. Nem utolsó sorban pedig a GP a legnagyobb a kategóriájában.
Kolléganő panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz ha lejár a garancia, mivel mindig van valami nyűgje. Kolléga FosWagenén öt évesen motorcsere. Régebben másik kolléga Alfáján 25.000 kilométernél meg kellett bontani a motorját.
Családban van egy nagykorú swift + egy 2 éves. Semmi probléma. Az előző generációnél állítólag előjöhet nyeles tengely csapágy csere. Nem egy vagyon, de kellemetlen lehet. nem több mint egy gumi vagy kuplung csere. 10 évesen minden autónak lehetnek nyűgjei. Gyári selejtet azonban nem javasolnék.
Üdv!
én is GP-s vagyok 1.3 mjet 90 ló 6 sebesség.
de inkább kezdem bánni, h nem 1.4 benzinest vettem.
nekem gondom nem volt mikor megvettem, vezérlés szűrő olaj, motor mosás belőlről, bremboo fékek, BOSH szélvédő lapátok, 120% izzó, teljes felújítás 100 ezer volt csak a 4 Falken gumi és most kijött egy turbó erőteljes fütyülés lehet turbó felújítás 80 ezer.
Az az egy mákom van, hogy Angliában dolgozom 5-6 kilóért, de ha egyszer felújítom elnyűhetetlen lesz a kocsi. Sajnos nem látsz bele a használtba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!