Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót szeretnék vásárolni....

Autót szeretnék vásárolni. Többi lent. Ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Tehát kinéztem egy 800.000Ft autot, ami jelenleg kereskedesben van, de a tulaj is hirdeti. Beszeltem a tulajjal, de mint utolag kiderult, ideiglenesen kivontak a forgalombol, igy azt mondta csak kedden, vagy szerdan tudom elhozni. Nyilvan nem fogja csak ugy a nevemre irni, en meg nem szeretnek addig penzt adni erte, mert most megnezem, jovohetig eltunik, kicserel ezt-azt az auton, akkor meg nem tudok mit csinalni.

Milyen megoldas letezik erre?

Treler eleg draga megoldas lenne..

Koszonom elore is a segitseget es az otleteket!

#autó #használtautò
2016. dec. 17. 11:37
 1/6 breki71 válasza:

Szia.

Használt autót vettem én is,nálam az alap az volt,hogy amint fizetem viszem is.Rendezett okmányok az alap.Addig míg nem "tiszta" az autó nem érdemes vele foglalkozni.

Miért vonták ki a forgalomból ?

2016. dec. 17. 12:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert beadtak a kereskedesbe, es, hogy addig ne keljen ra fizetni..

Koszonom a valaszt!

2016. dec. 17. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérlekszépen:

Kereskedéses autó,kivont.

Ez matematikailag pitagorasz tétel után : HANYAGOLANDÓ eredményt ad.

2016. dec. 17. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Kiderult, a holgy becserelte egy masikra, es, hogy a bonuszat ne veszitse el, ezert lett kivonatva..
2016. dec. 17. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet kérni ideiglenes útvonalengedélyt fizetsz x összeget és egy meghatározott ideig elviheted A bol B be.
2016. dec. 17. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Holnap megnezzuk, ha megfelelo, akkor keddre megkajpja a forgalmit, es hozhatom is el.

Koszonom mindenkinek!

2016. dec. 18. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!