Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kérhet-e pénzt a szervizes?

Kérhet-e pénzt a szervizes?

Figyelt kérdés
Ford focus 2002 típus első lökhárító szervizbe elvittem. mert bal oldalt nekem tolattak és behorpadt kárszakértő meg nézte kicserélték a bal első sárvédő elemet. levették a lökhárítót és ha már levették mondtam nekik hogy ha lehet a kopásokat és a horzsolásokat javitsák már ki. Pár nap múlva felhívtam a szervizt, hogy állnak mondták, hogy nem tudják oda adni, mert sajnos új lökhárítót kellett rendelni mert nagyon töredezett volt és az egészet meg kell csinálni színre fújni. Na már most ezt én nem kértem, hogy ők mindezt meg tegyék csak hogy javítsák ki. A kérdésem, hogy emiatt kérhet e pénzt a szervizes mert nem tudták meg oldani a javítást? És pluszba a lökhárítóra is kiterjed egy részére a kárszakértői vizsgálat.

#lökhárató
2016. dec. 16. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérni kérhet, de vita lesz belőle. Ugyanis a szerződéskötéskor úgy kell megállapodni, ha a megrendelt munkán kívül bonyodalom támadna, akkor felhavnak telefonon..

Engem tegnap hívtak a szervizből, hogy tizenhatezerrel több lenne, mert ez és ez van még..oké csinálják. a beszélgetést rögzítik, vita később nem lehet...de miért is lenne..

Kérdés miben állapodtál meg a biztosítóval..nagyon nem mindegy...

2016. dec. 17. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Szervizbe vittem a kocsit kárszakértő ment felmérte a kárt, mindent a szerviz intézett. később mikor már mentem bal első sárvédő már le volt cserélve újra. lökhárító is le volt véve akkor mondtam nekik ha lehet kicsit javítsák fel a lökhárítót erre újat rendeltek mert nagyon rossz állapotban volt. A kárszakértői véleményt nem láttam mire terjedt ki. Jövőhéten kész lesz meg nézem a számlát és a kárszakértői vélemény és a képen fizetek.
2016. dec. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!