Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szervizes állapotfelmérés...

Szervizes állapotfelmérés nélkül vettél már használt autót?

Figyelt kérdés
Fel tudtad mérni egyedül/ismerőssel a jármű állapotát, nem fogtál mellé?
2016. márc. 1. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy vettem, a legutóbbit kb. éjszaka, esőben néztem meg és a telephelyen mentem előre-hátra 5 métert.
2016. márc. 1. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy vettem meg hogy elmentem, körbenéztem, kipróbáltam és semmi olyan problémát nem vettem észre amim ok lett volna arra hogy kihagyjam a vételt. Volt hibája de azt könnyen lehetett orvosolni.
2016. márc. 1. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Haver vett így, de ott alapból ismerőstől volt a kocsi.
2016. márc. 1. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Vettem. De jobb ha elviszed állapotfelmérni márkaszervizbe ha van rá lehetőség.
2016. márc. 1. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

A jelenlegi autóm a második kocsim. Mindkettőt állapotfelmérés nélkül vettem magánszemélytől. Az első autóm első szervize 80ezer volt, a második autómé pedig 136ezer. Benne van a pakliban. Aki használt autót vesz annak ezzel számolnia kell. Aki meg nem akar számolni vele, vagy nem tud, az vagy ne vegyen autót, vagy gyűjtsön még egy kicsit.

De persze, ha valakinek van lehetősége elvinni állapotfelmérése annál jobb.

2016. márc. 2. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
nem ismerőstől de ismert autót próbakör és mindenféle alá-körbe-belenézés nélkül csak ki lett fizetve adásvételi megírva és hazahozva (első tulajos 16 éves Lada)
2016. márc. 2. 01:41
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:
Csak anélkül vettem. Sosem bàntam meg.
2016. márc. 2. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem vizsgáltattam előre. A 15-ből 3 átverés volt, igaz mind kintről behozott volt. A sok tapasztalat után most már tudom, mitire kell figyelni, így az utolsó két alkalommal nagyon jó autókat tudtam venni(meg ismerősök is hívnak már sokszor).

De!! Rokon akart autót venni tavaly. Nem tudtam elmenni, ezért elvitte egy állapotfelmérésre, ahol kb azt mondták, hogy tökéletes a kocsi.

Megvétel utáni fél évben több 100 ezret kellett ráköltenie, mert tákolt volt, meg szar... Szóval az sem mindig biztos, amit ott mondanak..

2016. márc. 2. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Ablakon kidobott pénz.Egy valóban komoly,részletes vizsgálat az bizony több órás,sőt akár félnapos meló is lehet.Amit állapotfelmérés alatt általában 15-20 perc alatt megnéznek,annak kb 80-90% magad is tudod ellenőrizni.(világító-jelző berendezések,elektromos dolgok működése,gumik-felnik állapota,kasztni állopota,korróziós gócpontok...stb)Ettől sokkal jobb ha legalább 2-3 mentek megnézni egy autót(több szem többet lát).Tuti tipp pedig nincs,bármikor bele lehet nyúlni a kakiba.. [link]
2016. márc. 2. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

#9es

Nagyon durva a sztori, amit linkeltél!

2016. márc. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!