Használt gépjármű vásárlás előtti állapotfelmérést, az adott kereskedésben ugyanolyan " hiteles" megcsináltatni?
Az Ivanics-nál néztem ki egy használtautót, és azt gondoltam kérek egy állapotfelmérést. Ha ott helyben, a "saját" autójukon csinálják, akkor is olyan "hiteles" mint ha máshová vinném.
Kérlek ne hurrogjatok le a naívságomért, segítséget kérek elsősorban. Elég alacsony áron találtam egy autót náluk, annyit tudok, hogy az eleje javított. És szeretném tudni, van-e esetleg úgymond rejtett hibája.
Ha használt autót szeretne vásárolni csalódásmentesen, akkor a Jármű Buyers Aid szolgáltatás a megfelelő választás.
A Jármű Buyers Aid szolgáltatás egy teljes állapotfelmérést végez az autón, független gépjármű szakértők végzik a vizsgálatot. A jármű jelelnlegi állapotát megmutatva minimálisra csökkenti az utólagosan kiderülő hibák lehetőségét.
Nem kell az autóval szervízbe menjen, ne pazarolja erre az idejét. Megrendeli online a Buyers Aid szolgáltatást és a vizsgálat eredményét online megkapja.
A Jármű Buyers Aid állapotfelmérés elérhető itt [link]
Ilyen a joautot.hu is és az még kitartóan működik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!