Audi A4 B6 2004 vagy 2005 vélemények?
Csak is benzines, dízelekkel sok a gond meg zajos. Az Audinak a legjobb a fennttartása a prémiumok közül, nekem 2 éve van, és akksi csere volt a legdrágább hiba, 30 ezer ft. 300 ezer km, és még gyári benne az összes futómű alkatrész, meg a kuplung is, és hibátlan minden.
Ma megnéztem az alkatrész árakat, és elég olcsó hozzá minden ha baj lenne, de ne legyen.
Motor, váltó, hajtás ezekben már örök élet, csak a körítésre kell figyelni, pl ne legyen törött, mert akkor könnyen megsérül az elektronika, aztán csak a szívás van vele utána.
De a konstrukció nagyon jó.
Ami típus hiba, hogyha hiányzik a burkolat a motor mögött akkor az akksi alatt meg tud állni a víz.
Tipikus olyan autó, hogy ha megkapja a szervizeket akkor csak bele kell ülni és hajtani.
"Ma megnéztem az alkatrész árakat, és elég olcsó hozzá minden ha baj lenne, de ne legyen.
Motor, váltó, hajtás ezekben már örök élet"----Sajnos ezek a szavak nem tükrözik a valóságot, egy nagyon szerencsés Audi tulajdonost hallottál. Nekem volt A4-em 2005-es dízel, megbántam a tettem mikor megvettem, nagy öröm volt mikor eladtam. Nagyon idegesítő és méltatlan motorvezérlési illetve elektronikai problémákkal bajlódtunk együttlétünk során. Örömmel szabadultam meg tőle. A kérdésre térve drágább a fenntartása mindenképp, ha a kötelező dolgokat nézed is, ha pedig valami zűr van akkor meg főleg. Benzin vs Diesel--> az csupán attól függ milyen viszonylatban használod , 100 km ill-alatti napi ingára is inkább benzines,PD TDI-t lehetőleg messziről kerüld, viszont ha hosszú távokra ->3.0 V6 TDI. Egyébként egy kényelmes, minőségi jármű benyomását keltő, stabil futóművel bíró autó szóval elférsz benne illetve használtan is viszonylag tartja az árát. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!