Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van-e olyan MOL kút, ahol...

10 deka farhát kérdése:

Van-e olyan MOL kút, ahol vállalják kisteher (3,5 t) mosását?

Figyelt kérdés

Sajnos a társaság honlapján nem találtam erre utaló bármit, mondjuk az előfordulhat, hogy én vagyok a béna. X. ker. Mázsa téri MOL kúton azt mondták, hogy a gép nem alkalmas rá.

Háttér: a cég, ahol dolgozom, az idén lecserélte a járműparkot. Az új autókhoz kapott új tankolókártyákkal havi egy mosás engedélyezett a MOL kúton (eddig ilyen nem volt, meg is látszott rajtuk, igaz 12-20 éves szarráhajtott lomok is voltak köztük - Ducato, Transit, T4, mikor mit sikerült olcsón behoznia az előző "flottakezelő" cégnek).

#teherautó mosás mol 3 #5 tankolókártya
2016. dec. 14. 14:42
 1/5 anonim válasza:
17%
Sose ertettem, hogy miert torodik valaki egy ilyesfajta cegauto kullemevel ha nem kotelezo takaritani...Ne foglalkozz ezzel, amugy is tiszta szar ido jon ilyen vegkepp felesleges, de ha nagyon gaz akkor kerj afas szamlara aprovaltast egy kuton aztan csapasd le gozborotvaval. 5 perc alatt kesz aztan jonapot! :)
2016. dec. 14. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom van még ilyen benzinkút+autó mosó kombó a MOL-nál, egyébként miért adnának kártyát?

Az is igaz, hogy nem általánosan elterjedt - kérdezd meg a kútnál dolgozókat.

2016. dec. 14. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Első:

Azért törődünk vele, mert egyrészt van rá lehetőség, másrészt otthon se a retkes tányérból eszünk csak azért, mert nem kötelező elmosogatni... Ráadásul munkaidőbe bőven belefér, hát miért ne csinálnánk meg?

Ezek tényleg új autók, szeptember-október hónapban jöttek kvázi szalonból (100-300 km volt bennük), így tisztán tartani is könnyebb őket. A Movano amit most hajtok, azóta ment 8000 km-t, tehát rakódik rájuk kosz rendesen.

A rossz időt meg sajnálom, de ez van. A főnököm megkért, hogy ha időmbe belefér (márpedig miért ne férne), akkor vigyem el mosóba a szekeret. Ha két nap múlva ugyanolyan retkes lesz, akkor csak széttárom a kezemet, és megmutatom a számlát :)

Egyébként megoldódni látszik a probléma, úgy tűnik tényleg gőzborotva lesz :)

2016. dec. 15. 07:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én idehaza mosom a céges autót. A cég nem fizeti, viszont én nem tudok koszos, retkes, poros autóval dolgozni, zavar ha nem tiszta. Hétvégente mosom, kiporszívózok, letörlöm a műszerfalat, bár azt naponta is szoktam, ha poros. Amúgy a gőzborotva jó megoldás.
2016. dec. 20. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Az otthoni mosás nekem se lenne gond, ha be tudnék állni az udvarba. De most nem tudok.
2016. dec. 21. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!