Van-e olyan MOL kút, ahol vállalják kisteher (3,5 t) mosását?
Sajnos a társaság honlapján nem találtam erre utaló bármit, mondjuk az előfordulhat, hogy én vagyok a béna. X. ker. Mázsa téri MOL kúton azt mondták, hogy a gép nem alkalmas rá.
Háttér: a cég, ahol dolgozom, az idén lecserélte a járműparkot. Az új autókhoz kapott új tankolókártyákkal havi egy mosás engedélyezett a MOL kúton (eddig ilyen nem volt, meg is látszott rajtuk, igaz 12-20 éves szarráhajtott lomok is voltak köztük - Ducato, Transit, T4, mikor mit sikerült olcsón behoznia az előző "flottakezelő" cégnek).
Gondolom van még ilyen benzinkút+autó mosó kombó a MOL-nál, egyébként miért adnának kártyát?
Az is igaz, hogy nem általánosan elterjedt - kérdezd meg a kútnál dolgozókat.
Első:
Azért törődünk vele, mert egyrészt van rá lehetőség, másrészt otthon se a retkes tányérból eszünk csak azért, mert nem kötelező elmosogatni... Ráadásul munkaidőbe bőven belefér, hát miért ne csinálnánk meg?
Ezek tényleg új autók, szeptember-október hónapban jöttek kvázi szalonból (100-300 km volt bennük), így tisztán tartani is könnyebb őket. A Movano amit most hajtok, azóta ment 8000 km-t, tehát rakódik rájuk kosz rendesen.
A rossz időt meg sajnálom, de ez van. A főnököm megkért, hogy ha időmbe belefér (márpedig miért ne férne), akkor vigyem el mosóba a szekeret. Ha két nap múlva ugyanolyan retkes lesz, akkor csak széttárom a kezemet, és megmutatom a számlát :)
Egyébként megoldódni látszik a probléma, úgy tűnik tényleg gőzborotva lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!