Milyen autót ajánlotok egy 5 tagú családnak?
Vélemènyem szerint VW vagy a ford
Seat-ot nem vennék
Nekem nem szimpatikus
Szia!
Gratulálok a családodhoz! Kitartást és jó egészséget neketek!
Szerintem 3 gyerek az a szám ahol elkezdhetsz gondolkodni a buszokon. Mondjuk ha VW hez ragaszkodsz akkor a multione pl, ami egy személyautósított transporter. A Turantól óva intenélek mert nagyon drága és ráadásul ha új kocsi akkor 0.5-1.5 évet várni kell rá!! Ha a busz nem játszik akkor ebben a szegmensben sztem neked olyan kocsi kell, aminek hátul 3 önnáló ülése van. Esetleg opcionálisan 7 ülése, bár ott ugye csomagtér nincs ha 7 en utaztok. Ebben a kategóriában sztem a franciák döbbenetsen erősek. Az új Espace pedig az egyik legszebb autó amit láttam, de nyilván ott a grand picasso esetleg az 5008 as. Ha nem francia akkor az s-max jöhet számításba. Ehiszem, hogy van negatív tapasztalat a francia kocsikkal, de ha jól értem új autót tervezel venni. A franciák is szépen kiszolgállják az első tulajt, efelől ne legyen gondod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!