Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok egy 5...

Milyen autót ajánlotok egy 5 tagú családnak?

Figyelt kérdés
Üdv! Eddig egy vw passat kombink volt de mivel bővült a család új autó után kell néznünk. Ha fontos egy 10 egy 7 és egy 1 éves gyerkőc van. Szóval, a keret max 10m. Ft. Mi a vw touran, seat alhambar vagy ford galaxyra gondoltunk. Szerintetek melyik éri meg legjobban?

2016. dec. 13. 20:11
1 2
 1/16 anonim válasza:

Vélemènyem szerint VW vagy a ford

Seat-ot nem vennék

Nekem nem szimpatikus

2016. dec. 13. 20:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Értek a kocsikhoz de szerintetek melyik motorral érdemes venni
2016. dec. 13. 20:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Renault Scenic
2016. dec. 13. 20:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve a Tourant javasolnám. A legközelebbi kocsim nekem is az lesz, ha nem is 10 milláért.
2016. dec. 13. 20:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 13. 21:04
 6/16 anonim ***** válasza:

SUV-t sem hagynám ki a szórásból.

pl Toyota rav4

[link]

Mazda cx5

[link]

Ez lehet nagyobb egy átlag egyterűnél : Kia Sorento

[link]

2016. dec. 13. 21:26
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, a francia autókat nem szeretem annyira, mertbegyszer volt vele incidensem
2016. dec. 13. 22:27
 8/16 anonim válasza:

Szia!

Gratulálok a családodhoz! Kitartást és jó egészséget neketek!

Szerintem 3 gyerek az a szám ahol elkezdhetsz gondolkodni a buszokon. Mondjuk ha VW hez ragaszkodsz akkor a multione pl, ami egy személyautósított transporter. A Turantól óva intenélek mert nagyon drága és ráadásul ha új kocsi akkor 0.5-1.5 évet várni kell rá!! Ha a busz nem játszik akkor ebben a szegmensben sztem neked olyan kocsi kell, aminek hátul 3 önnáló ülése van. Esetleg opcionálisan 7 ülése, bár ott ugye csomagtér nincs ha 7 en utaztok. Ebben a kategóriában sztem a franciák döbbenetsen erősek. Az új Espace pedig az egyik legszebb autó amit láttam, de nyilván ott a grand picasso esetleg az 5008 as. Ha nem francia akkor az s-max jöhet számításba. Ehiszem, hogy van negatív tapasztalat a francia kocsikkal, de ha jól értem új autót tervezel venni. A franciák is szépen kiszolgállják az első tulajt, efelől ne legyen gondod szerintem.

2016. dec. 14. 00:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Igen tudom hogy sokat kell várni, azért lenne jobb minél előbb. Mert igen nagy autó a mondeo kombi(5 éves) de azért a 3 gyerekülés elég szűkösen fér el.
2016. dec. 14. 06:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem mondeo passat ;)
2016. dec. 14. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!