Szerintetek túl nagy álom egy Suzuki hayabusa (GSX1300R)?
Jelenleg csak 15 éves vagyok, 6 éves korom óta "motorozok". Simsonom van most, jövőre lerakom az A1-es jogsit és jöhet valami 125-ös kis négyütemű vonyítógép :). Aztán jönne az A2-es jogsi és végül az A. Persze jogsinként motorváltás stb. És mikor már úgy érzem nekem a végső cél egy hayabusa lenne. Nem vagyok az a tipikus "boyracer" van némi önuralmam és tudom, hogy motorozni még bőven nem tudok. Ja és az anyagiak... Hát nekem megér annyit egy ilyen álom, hogy gyűjtögessek rá, mert most is órák hosszát nézegetem a videókat és olvasgatom a cikkeket róla. Már jobban tudom a paramétereit, mint a családtagjaim születésnapját. :)
Tudom, egy ilyet fent is kell tartani. Igazából nekem ez a motor nem arra kéne, hogy 300-al száguldozzak vele, mert túrázni szeretnék (amire a cikkek alapján eléggé alkalmas), hanem azért kell, mert egy ikon lett a szememben. Na akkor a sok rizsa után jöhetnek a kérdés. Hány év rutin után jöhetne egy ilyen? Tudom ez elég hülye kérdés és hogy ezt én (és a pénztárcám) döntöm el. Valaki aki hasonló cipőben járt megírhatná mi lett az álomból. Mikorra valósult meg (már ha megvalósult) vagy a családja esetleg anyagi helyzete miatt hagyta a francba. Na én ezt nem szeretném, de ha muszáj akkor természetesen a család az első. Köszönöm annak aki végigolvasta és annak mégjobban aki válaszol is. Trollok kíméljenek! Ha értelmes negatív/pozitív hozzászólást nem tudsz írni akkor inkább ne is írj semmit.
"van némi önuralmam"
háhh
az a 'busához kevés lesz. Oda totális józan ész és hideg vér kell.
Szép lassan lépegess a motorkategóriákat felfele váltva, míg az adott szintet maximálisan ki nem tanulod! Akár minden kategória váltásnál végy pár leckét tapasztalt motoros oktatól! Így talán nem kell a szüleidnek koporsóra gyűjteni.
Sok sikert és famentes széles utakat!
Ne feledd, hidegvér!
Teljesen rendben van szerintem.
Én 12 éves koromban kezdtem álmodozni egy Honda Civicről. 22 évesen meg is lett. Most 29 vagyok, és még most is megvan :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!