Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 95-ös suzuki swiftem van,...

95-ös suzuki swiftem van, amiben nincs fordulatszámmérő. Tehetek bele fordulatszámmérős óracsoportot? Mi kell még hozzá pluszban?

Figyelt kérdés

2016. dec. 12. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el,olcsóbb az új kocsi.
2016. dec. 12. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Tehetsz. Általában csak bele kell mókolni az órát. Gyárilag be van fűzve a ford.mérő vezeték a papírswiftbe.
2016. dec. 12. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
1000- es swift?
2016. dec. 12. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem is értem ambereket miért vesznek Swiftet most egy új Lexust már lehet kapni 15 millióért is, a hülyének is megéri és még emberszámba is vesznek, látszatra kell adni mert csak úgy fognak szeretni az emberek, szóval vegyél egy új Lexust de az se baj ha új Mercit veszel, attól jobb ember leszel. Viccet félretéve nekünk dolgozó embereknek marad a Swift, tehát ami kell a fordulatszámmérőhöz egy fordulatszámmérős óracsoport, amit bontottam lehet venni akár melyik facebookos Swiftes csoportból, írd ki, hogy mikor az autód, milyen motor van benne és szerintem 5 percen belül fogsz kapni ajánlatot, na ha megjött az ajánlat, kérdezd meg, hogy mi kell még bele, ugyanis eltérőek évjáratonként a cuccok. Ha már bontod a óracsoportot, had mondjak neked valamit, ha esetleg unod, hogy nincs üzemanyag visszajelző, és fárasztó mindig azt lesni, hogy mikor vagy tartalékon, keress ilyen visszajelzőt is, kb. 3 ezer de csak fordulatszámmérős óracsoportba működik. Én is vennék olyat csak nincs fordu.számmérőm, és nincs kedvem tekergetni a km órát szóval nem is lesz.

Sok sikert :)

2016. dec. 12. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Az alacsony üzemanyagszint jelző modulra gondolsz Te...

Én nem rég vettem 4500 ft-ért postával együtt, nagyon jó. Gyújtást levéve kifekteti a mutatót, közben világít a piktogramm addig amíg ki nem fekszik teljesen. Gyújtás ráadásakor vissza megy a mutató. Ha a mutató eléri a legalsó vonalat akkor felvillan a piktogramm. Aki kifejlesztette azt is mondta, hogy ha villog is, ha már tényleg nagyon kevés benzin van a tankban. Nah ezt nem mertem eddig kivárni :D

Amúgy azt csak 96 utáni Swiftbe és tényleg csak fordulatszámmérős órába lehet tenni. Több órát néztem, a többi típusnál (em ford. mérős vagy 96 előtti) vagy nem úgy állnak a csavarok vagy messze vannak a piktogrammtól (nem érne be a LED)

A kérdésre is válaszolván kb. 2 hónapja ceréltem 94-es Swiftben fordulatszámmérős órára, nekem szerencsém volt, beszerelvén az órát egyből működött a fordulatszámmérő. 4500 ft-ért vettem postával Swiftes csoportban, de az egyik füle le volt törve (tudtam is). Szóval készülj fel kérdező, hogy 6000 ft. alatt nem találsz. Meg nem árt, ha a motor térfogata egyezik, pl. az 1000-es Swift órája nem jó az 1.3-ba vagy az 1.6-ba. Meg ha bontva volt az óra akkor lehet a mutatón is állítani kell. Ez már bonyolultabb.

Én most azzal vesződöm, hogy a mutatók mögötti bajonettzáraknál rossz az érintkezés, 3-ből kettő van mikor egyszerre elszáll, sötétben, lakott területen kívül ez pedig nem túl jó. Most mókolnom kell majd, elviekben képes leszek lelopni a fűtő konzolról az áramot és valahogy beolvasztom a foglalatokba, az órán lévő áramköröket meg kiiktatom.

Tömören ennyi! :D

2016. dec. 12. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!