Suzuki Sples autóm van. Elvittem karosszérialakatoshoz, az első és hátsó lökhárítót szerelte le, kalapálta ki. Az elől lévő indexeim azóta nem működnek, a hátsók igen és az oldalon lévők is?
Nagyon ügyes lakatosod lehet hogy a műanyag lökhárítót ki tudja kalapálni......
De a lényeg:mivel annak a valoszinusege eleg kicsi,hogy a ket elso izzo egyszerre egett ki,szerintem ahogy levettek a lökhárítót a lamparol lehúzhattak veletlenül valami vezetéket!
Szerintem te nem karosszériáshoz vitted, hanem magához Mekk Mesterhez személyesen!
Ügyik vagytok mindketten!
Vidd el autószerelőhöz, majd ők kb 1 óra díjáért (olyan 5-8000) Ft ért visszateszik azt a 2 nyomorult vezetéket... De ha elmeséled, hogy a műanyag lökhárítóidat vitted karosszériáshoz, biztosan megkönyörülnek rajtad, és megcsinálják ingyen kb 1,5 perc alatt...
Felteszem van jogsid. Hogy sikerült, ha két elcseszett vezetéket nem tudsz visszadugni a helyére?
Kikalapálta a műanyag lököst? Nagy mester lehet.
Javaslom, sétálj oda a kocsit hátuljához és nézd meg a típust. Olyan nincs, hogy sples.
Hihetetlen.
Kitalált kérdés egy profi trolltól.
Mindenre van válasza, (egyedülálló anya, stb)
Ha valaha látott volna élőben Splash-t, tudta volna, hogy műanyag a lökhárító. De kellett valami kamu műveletet kitalálni az autón a kamu kérdéséhez.
Privátot nem ajánlott írni, mert részletes családfaelemzés lesz belőle, ledér hölgyek és patás igavonók közreműködésére különös tekintettel.
"Ha kell szöget verek a falba"
Gondolom egy nőnek ez már a kemény fizikai munka netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!