Régi autó nem rossz autó? Lecserélnétek?
Van egy 1990-es évjáratú pici Marutim.
A kocsi nem egy divatos darab, de ez egyáltalán nem érdekel.
Viszont szinte nincs olyan hét, hogy ne romolna el benne valami. Múltkor a bal hátsó kereke durrant el, pár hete új akksit kellett bele venni, múlt héten a lámpatestet kellett cserélni, mert beázott... most a fagyállótartály szivárog....
Anyagilag nem jelentene problémát egy újabb autó vásárlása, de fölöslegesen nem szeretném.
Mit gondoltok? Cseréljem le? Jobban járok?
Csak Budapesten belül közlekedek vele, napi szinten 20km-t maximum - Tescoba, plázába, moziba...
A konform érzet és a biztonság miatt cserélném.
És még nem rozsdásodik ezek ilyen idős korukra már életveszélyesek a rozsda miatt. Ha csak valaki nem költ rá 300.000ft laktolásra festésre üregvédelemre egy 100.000ft-os autóra.
igen, előző, vegyen egy egyes szviftet, én majd az essen szét alatta, jó tipp...
10 év múlva abból már söröskupak lesz, valószínű.
Kérdező, ha már ennyit költöttél rá, szerintem tartsd meg még egy darabig, ezek nem nagy hibák, amit fogsz venni használtan, azt se véletlenül adják el...:(
NEM cserélném le!
Először is nekem is egy régi (1991-es) amcsi kocsim van.
És ahogy írtad, simán vehetnék sokkal újabban és "jobbat" bármikor.
De ez nekem egy különlegesség, és annyit költöttem már rá, hogy azt nem érdemes hagyni kárba veszni, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!