3 autó, melyiket válasszam?
na szóval az van hogy megvehetem életem első jó autóját, eddig csak lepukkantokat hajtottam már amikor be röffentek.
1. választhatok egy Fiat 126-ost, vagyis más néven a Polsky Fiatot nem túl jó állapotban de azt mondja a tulaj hogy többnyire indul mondjuk tizből 5-6x sikerül ezen kivül közepes az állapota
2. második egy moszkvics 1500 azt mondja a tulaj hogy nem inditotta már 5 éve de tuti jó meg ugye a tajgán be edzőttek ezek
3. harmadik egy egész jó állapotú trabant bár kicsit már kezd össze esni de azért még megy a tulaj szerint
mit gondoltok ebből a hárombol melyiket válasszam???? most trollkodás nélkül kérdezném....
Vagy még szóba jöhet egy tavria......
köszi a válaszokat....
"most trollkodás nélkül kérdezném...."
El sem tudpm képzelni,hogy nézne ki ez a kérdés ha trollkodva kérdezed......
Te öreg, ennél kreatívabbat valóban nem tudtál kitalálni?
Erőltesd már meg magad, ne legyél ilyen középszerű!
Kispók, ami 10-ből 5-ször indul. Remek lehet.
Moszkva, ami 5 éve nem volt beinditva. Szintén kihagyhatatlan.
Trabi, ami kezd összeesni. Ha nem kezd, akkor is gané.
Inkább gyűjtögess még egy picit! Ha összejön kb 300000 ft akkor nézzél valami használhatót 150-200 között, és akkor még marad egy kevés a kötelezők cseréjére is.
Inkább vegyél ilyent:
Szinte mindig indul, sok a bontott cucc hozzá, olcsó alkatrészárak, csak kicsit szokott rohadni
"második egy moszkvics 1500 azt mondja a tulaj hogy nem inditotta már 5 éve de tuti jó meg ugye a tajgán be edzőttek ezek"
Jajaja, a legkirályabbak ezek az orosz csodák, mindent kibírnak :)) Biztos be fog majd indulni 5 év után egyből, olaj se kell bele, meg semmi. Nem is értem miért nem Moszkviccsel jár mindenki.
Bár a Tavriás ajánlat az nagyon vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!