Melyik a kamion legdragabb alkatresze?
A sofőr.
viccet félretéve, één a motorra tippelnék
Üresen? A vontató.
Rakománnyal a rakomány. :)
A rakomány, és a vontató mióta alkatrész???
A vontató késztermék, nem alkatrész. Hiszen önmagában működőképes egységet alkot. a rakomány... annak meg semmi köze a kamionhoz.
Bajok vannak a szövegértelmezéssel úgy látom...
Jó, akkor szövegértő barátunk bontsa le a kamiont alkatrészre...
vigyázz hülyegyerek, a motor sem egy alkatrész, tessék lemenni csavar, tömítés, szelep, stb alkatrész szintig.
A motorvezérlő sem ér egyben, abban is van panel, alkatrészek, csatlakozók.
Szerintem a legdrágább alkatrész a turbó forgórésze, azt a legnehezebb legyártani, azt kell a legpontosabban megmunkálni. Vagy a motor főtengely,az is nagy pontosságú megmunkálást igényel.
Drága barátom! Az ötösnek szól!
Látom kifogytál az érvekből! Csak a másik hülyézésére futja már!
37 éves "hülyegyerek" vagyok. 16 éve kamionozom, tehát veled ellentétben, nem csak a parkolóban láttam olyasmit...
Attól hogy a motor több apró alkatrészből épül fel, de akkor is alkatrész marad. Vagy legalábbis részegység. Amit te a rakományról hablatyolsz az meg egy nagy hülyeség!
Lehet a rakomány 33 paletta wc papír, de atomrakéta is. Gondolom, a kettő értéke közötti különbséget, még tízévesen is fel tudod fogni.
Sőt ha a pótkocsi nem egy sima ponyvás félpót , hanem mondjuk egy több száz tonnás teherbírású tréler, akkor annak az árához képest a vontató ára eltörpül...
A turbótengelyed is baromság, mert egy üres hátsóhíd, vagy mondjuk egy sebváltóház, de még az üres motorblokk is sokkal drágább, mint a turbófeltöltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!