Mazsolaként érdemes belföldizni először? (kamion)
Nem érdemes, hanem csak ilyen lehetőséged lesz. Örülj, ha itt el tudsz helyezkedni.
Most komolyan?
Ha neked volna egy 100 kamionból álló járműparkod (egyébként NINCS olyan, hogy kamion jogsi, max C+E, na mindegy),
akkor te odaadnád egy pár napos jogsis zöldfülűnek a sok-sok pénzbe került járműveidet?
ŐSZINTÉN?????
"akkor te odaadnád egy pár napos jogsis zöldfülűnek a sok-sok pénzbe került járműveidet? "
Tőlünk nyugatra még annyira sincs kamion vezető, mint itthon.
Szóval 0-km odaadják a kamion kulcsot, meg havi 2000 eurót kezdésnek.
Apám 2 éve brahiból elment kaminozni 0 km a háta mögött, hűtőkocsit kapott, ami még nagyobb szívás, mint a sima, mivel ott időre kell menni.
Kérdező facebookon, vagy youtubeon nézd meg "st22lacika" videóit, ő elmond mindent, mit hogyan kell intézni.
És inkább külföldre menj ott 2x bért kapsz kapásból.
Kérdező, én kezdő vagyok, kezdőként bepróbálkoztam a Waberernél, nos 1 hét után egyből egyedül kellett volna már mennem, ráadásul a belföld azért sz.pósabb, mert vagy 20x annyi papírmunka van, meg pakolászás, szívás, mint nemzetköziben.
Waberenél a betanítás egy nagy 0 volt, pont egy kretén sofőr mellé ültettek be, ők nem adnák oda a kamiont, majd ha egyedül mész, akkor már azt csinálsz, amit akarsz...az irányítóban meg ott röhögnek a kezdőkön, pont fültanúja voltam.
Inkább próbálkozz sima C-ssel, áruterítéssel először, hogy szokd a méreteket.
Kedves 6-os!
Végül mi lett? Maradtál ott vagy leléptél? Ha maradtál, akkor hogyan teltek az első hetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!