Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazsolaként érdemes belföldizn...

Mazsolaként érdemes belföldizni először? (kamion)

Figyelt kérdés
Sziasztok, úgy gondoltam, hogy miután leteszem a kamion jogsit, akkor nem ugrok bele a mély vízbe, hanem inkább kb. 1 évet megpróbálok lehúzni belföldibe, hogy szerezzek tapasztalatot. Hülyeség ez az ötlet? Mennyire más világ belföldizni, mint nemzetközizni?

2016. nov. 26. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem érdemes, hanem csak ilyen lehetőséged lesz. Örülj, ha itt el tudsz helyezkedni.

Most komolyan?

Ha neked volna egy 100 kamionból álló járműparkod (egyébként NINCS olyan, hogy kamion jogsi, max C+E, na mindegy),

akkor te odaadnád egy pár napos jogsis zöldfülűnek a sok-sok pénzbe került járműveidet?

ŐSZINTÉN?????

2016. nov. 26. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző: a Wabi pont ezt teszi.
2016. nov. 26. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:

"akkor te odaadnád egy pár napos jogsis zöldfülűnek a sok-sok pénzbe került járműveidet? "

Tőlünk nyugatra még annyira sincs kamion vezető, mint itthon.

Szóval 0-km odaadják a kamion kulcsot, meg havi 2000 eurót kezdésnek.

Apám 2 éve brahiból elment kaminozni 0 km a háta mögött, hűtőkocsit kapott, ami még nagyobb szívás, mint a sima, mivel ott időre kell menni.

Kérdező facebookon, vagy youtubeon nézd meg "st22lacika" videóit, ő elmond mindent, mit hogyan kell intézni.

És inkább külföldre menj ott 2x bért kapsz kapásból.

2016. nov. 26. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Már bárkinek odaadják, csak guruljon az autó. :)
2016. nov. 26. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Külföldre szeretnék mennék, Hollandiába, viszont gondoltam, hogy itthon szereznek némi tapasztalatot, hogy ott kint ne kelljen ezzel bajlódnom. Holland nyelv középfokon az angol nyelv pedig folyékonyan beszélek.
2016. nov. 26. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, én kezdő vagyok, kezdőként bepróbálkoztam a Waberernél, nos 1 hét után egyből egyedül kellett volna már mennem, ráadásul a belföld azért sz.pósabb, mert vagy 20x annyi papírmunka van, meg pakolászás, szívás, mint nemzetköziben.

Waberenél a betanítás egy nagy 0 volt, pont egy kretén sofőr mellé ültettek be, ők nem adnák oda a kamiont, majd ha egyedül mész, akkor már azt csinálsz, amit akarsz...az irányítóban meg ott röhögnek a kezdőkön, pont fültanúja voltam.

Inkább próbálkozz sima C-ssel, áruterítéssel először, hogy szokd a méreteket.

2016. nov. 28. 11:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Végül mi lett? Maradtál ott vagy leléptél? Ha maradtál, akkor hogyan teltek az első hetek?

2016. nov. 28. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
leléptem, de ha kíváncsi vagy, megírom privátban, csak nem figyeltem a kérdésedet, hogy írtál, csak most.
2016. nov. 30. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!