Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1.2 VS Dácia...

Gon99 kérdése:

Suzuki swift 1.2 VS Dácia Logan 1.2?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és meg engedhetem magamnak végre az első saját autót 3 millióm lenne rá ennyi pénzért ezeket találtam majdnem új állapotban érdekelne a véleményetek de bármilyen más ötletet szívesen meg hallgatok nincs túl sok tapasztalatom autókkal előre is köszönet minden válaszért

2016. dec. 9. 16:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tényleg sok a BMW-s hülye gyerek aki azt hiszi, hogy most már az övé a világ.

Ne figyelj a gúnyolódókra. Légy felelős sofőr, figyelj oda, és ne csábulj el a volánnál. Ennyi a lényeg. Tanuld meg kezelni, uralni és felelősen használni az autódat és élvezd a Bmw-det.

2016. dec. 15. 16:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem egy Logant. Nem egy erőbajnok, és nem kanyarvadász. De ha fiatal/új autót szeretnél, megfizethető áron, akkor jó választás, eljutni A-ból B-be. Hasmagassága brutálisan nagy, csarébe billeg kanyarban. Az enyém taxiként funkcionál, az utasaim is elégedettek vele. Nem kell kinyomni a szemét (nem is arra való), akkor nem zabálja le a gatyádat. Egyszerű mint a faék. Nekem nappal városban (ha nem fűtök magamra a droszton) akkor 8 liter/100 km, éjszaka 6,5-7 liter/100 km. Most, hogy fűtöttem, 9,1 liter/100 km. Csomi kb 3x akkora mint a swiftnek, tény, a swift kényelmesebb, és izmosabb. De igényesebb is, mármint karbantartásra. A dákóval gyakorlatilag alig kell foglalkozni, ha a kötelező minimumot megkapja, a világból kimegy.

Pályán vérzik, nem oda való, ezt el kell fogadni.

Ennyi

2017. jan. 9. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!