Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1.2 VS Dácia...

Gon99 kérdése:

Suzuki swift 1.2 VS Dácia Logan 1.2?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és meg engedhetem magamnak végre az első saját autót 3 millióm lenne rá ennyi pénzért ezeket találtam majdnem új állapotban érdekelne a véleményetek de bármilyen más ötletet szívesen meg hallgatok nincs túl sok tapasztalatom autókkal előre is köszönet minden válaszért

2016. dec. 9. 16:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mind a kettő ésszerű megoldás. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.

A Suzuki minőségibb érzetet kelt és drágább is, ennyiért csak használtat találsz belőle, viszont jó kocsi és megbízható.

A Daciából viszont újat vehetsz ennyi pénzért, ésszerű megoldás ez is és olcsóbb és minőségileg nincs fényévekkel lemaradva a Suzukitól mint ahogy egyesek túlzásokba esve drámáznak a Daciától. Ez elsősorban egy olcsó jó árasított, ámde mindennapi használatra, tökéletesen alkalmas strapagép a Renault csoporttól amit nem kell sajnálni csak használni. Viszont ha idővel eladnád azt vedd figyelembe, hogy nagyobb az értékvesztése mint a Suzukinak. Nagyobb a helykínálata mint a Suzukinak.

2016. dec. 10. 11:43
 12/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ!De még mindig nem tudok dönteni beszéltem pár szerelő ismerősömmel és mind lebeszéltek mondván nem meg bízhatók kicsi a motor és kényelmetlenek szokásos japán vagy németet vegyél de sokkal drágább van ennyi különbség? illetve a Renault Clioról van tapasztalatotok? Nagyon tetszenek de mindenki szidja a francia autókat előre köszönöm a válaszokat nem reméltem ilyen rövid idő alatt ennyi hasznos választ szuperek vagytok.
2016. dec. 10. 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha kis benzines autó kell akkor japánt vegyél.

A suzuki jó választás, szerintem renault ot ne vegyél.

A Dacia egy diszkont renault és mint olyan egy kalap szar.

Az 1.2 dacia hihetetlen lomha

Céges mpv(igaz az kombi) 4 személylel nem megy 130 m/h főlé autópályán, és városban is 8 liter felett fogyazst.

Alulmotorizált vackok a Daciák.

Az 0.9 3 hengeres turbós benzin motort meg szerintem csak a szópórollerra vágyók veszik meg.

Azzal csak a szopás a tuti, főleg ha hosszú távra meg akarod tartani az autót.

Ugyhogy suzuki vagy valami más japán a javaslatom.

A Dacia-nak csak azért vannak vevői mert jelenleg az a legolcsóbb újautó ami elérhető.

Ezért is főleg cégek veszik, aztán a cég dolgozói meg szopnak vele:)

2016. dec. 10. 14:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Apámnak 2005-ös Dacia Loganja van, igaz használtan vette nem újonnan, de nem egy szopó roller. Nem egy szép és igényes autó, de nem is az az elromlós fajta. Két éve van meg eddig semmi komoly baja nem volt. Teszi a dolgát, elvisz A ból B be, 1,4 Mpi motoros. Apám keze alatt 5,5 vagy 6,5 litert fogyaszt forgalomtól függően. Ha nagyon tapossa akkor megeszik 7-et. Nem egy nagyon fürgén gyorsuló jószág mint a Swift, de lehet vele tartani kényelmesen a 130-as tempót is. Annyira nem rossz autó mint ahogy beállítják.

A Suzuki Swift, valóban jobb de annyival drágább is a Dacianal.

2016. dec. 10. 14:45
 15/22 A kérdező kommentje:
sikerült döntenem!voltam autókereskedésbe ahol ki próbáltam több autót is az új swift egész korrekt autónak tűnt ameddig nem ültem bele egy Bmwbe 320d 2008as de összesem lehet hasonlítani 2 külön világ nem hittem hogy az autózás lehet ennyire jó és nem csak azt jelenti hogy eljutni valahova ha nem élvezni is majd a loganba beleülve a Bmwt után hányingerem lett talán mondanom sem kell azonnal megvásároltam a Bmwt és nem bántam meg végre nem kell félni az előzésektől és a fogyasztása is fele mindenkinek ajánlom ha megteheti csak németet vegyen nagy motorral!köszönöm a válaszokat
2016. dec. 11. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, sajnos a luxus elvakítja az embert, de teljesen megértelek, én is ugyanígy elvakult vagyok.
2016. dec. 11. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:
A BMW valóban élmény autózást nyújt. Legyen vele szerencséd és sok örömteli és biztonságos kilómétered.
2016. dec. 11. 19:25
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Na ,egy agymosáson átmentél látom ,ha igaz amit írsz. Nem rég még gszdaságos kisautóról beszélgettünk,most meg rádsóztak egy szerviztölteléket csak azért mert van benne péniszpumpa. Az ilyen okleveles marhákat nem lehet sajnálni,de legalább a nepper megél rajtad ,így egész jó haszonállat a fajtád.
2016. dec. 12. 10:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Aki megteheti próbálja ki a felső kategóriát én csak azt mondom! :) Az sem érdekel ha hetente kell szerelőhöz vinnem azt is megéri az az érzés amit nyújt nem kell 2 sebességet visszaváltani előzéskor és imádkozni hogy ne jöjjön semmi összehasonlíthatatlan.Remélem egyszer neked is lesz lehetőséged egy ilyen vásárlására
2016. dec. 15. 11:29
 20/22 anonim válasza:

"4 személylel nem megy 130 m/h főlé autópályán"

---- Minek akarnál többel menni, amikor annyi a megengedett sebességhatár M-O-on, te agytröszt? :DDD

Kérdező, nekem 2001-es suzukim van, soha nem volt gondom az előzéssel, sőt félnem sem kellet, ha neked igen, akkor a vezetési képességeiddel vannak a gondok, ennek fényében még inkább buta dolog volt bmw-t venni, mivel most már azt fogod hinni, te vagy az utak császára...:DDD

igaza van az előttem szólónak, elcsábultál, a kereskedő jól behúzott a csőbe, igazi birka vagy! :DD

2016. dec. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!