Suzuki swift 1.2 VS Dácia Logan 1.2?
Mind a kettő ésszerű megoldás. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
A Suzuki minőségibb érzetet kelt és drágább is, ennyiért csak használtat találsz belőle, viszont jó kocsi és megbízható.
A Daciából viszont újat vehetsz ennyi pénzért, ésszerű megoldás ez is és olcsóbb és minőségileg nincs fényévekkel lemaradva a Suzukitól mint ahogy egyesek túlzásokba esve drámáznak a Daciától. Ez elsősorban egy olcsó jó árasított, ámde mindennapi használatra, tökéletesen alkalmas strapagép a Renault csoporttól amit nem kell sajnálni csak használni. Viszont ha idővel eladnád azt vedd figyelembe, hogy nagyobb az értékvesztése mint a Suzukinak. Nagyobb a helykínálata mint a Suzukinak.
Ha kis benzines autó kell akkor japánt vegyél.
A suzuki jó választás, szerintem renault ot ne vegyél.
A Dacia egy diszkont renault és mint olyan egy kalap szar.
Az 1.2 dacia hihetetlen lomha
Céges mpv(igaz az kombi) 4 személylel nem megy 130 m/h főlé autópályán, és városban is 8 liter felett fogyazst.
Alulmotorizált vackok a Daciák.
Az 0.9 3 hengeres turbós benzin motort meg szerintem csak a szópórollerra vágyók veszik meg.
Azzal csak a szopás a tuti, főleg ha hosszú távra meg akarod tartani az autót.
Ugyhogy suzuki vagy valami más japán a javaslatom.
A Dacia-nak csak azért vannak vevői mert jelenleg az a legolcsóbb újautó ami elérhető.
Ezért is főleg cégek veszik, aztán a cég dolgozói meg szopnak vele:)
Apámnak 2005-ös Dacia Loganja van, igaz használtan vette nem újonnan, de nem egy szopó roller. Nem egy szép és igényes autó, de nem is az az elromlós fajta. Két éve van meg eddig semmi komoly baja nem volt. Teszi a dolgát, elvisz A ból B be, 1,4 Mpi motoros. Apám keze alatt 5,5 vagy 6,5 litert fogyaszt forgalomtól függően. Ha nagyon tapossa akkor megeszik 7-et. Nem egy nagyon fürgén gyorsuló jószág mint a Swift, de lehet vele tartani kényelmesen a 130-as tempót is. Annyira nem rossz autó mint ahogy beállítják.
A Suzuki Swift, valóban jobb de annyival drágább is a Dacianal.
"4 személylel nem megy 130 m/h főlé autópályán"
---- Minek akarnál többel menni, amikor annyi a megengedett sebességhatár M-O-on, te agytröszt? :DDD
Kérdező, nekem 2001-es suzukim van, soha nem volt gondom az előzéssel, sőt félnem sem kellet, ha neked igen, akkor a vezetési képességeiddel vannak a gondok, ennek fényében még inkább buta dolog volt bmw-t venni, mivel most már azt fogod hinni, te vagy az utak császára...:DDD
igaza van az előttem szólónak, elcsábultál, a kereskedő jól behúzott a csőbe, igazi birka vagy! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!