Kenyeres sofőrök! Milyen autóval szerettek jobban dolgozni?
Figyelt kérdés
Melyik autó ideálisabb szerintetek kenyerezni? A dobobozos(alvázon külön nagy szögletes doboz felépítmény) vagy a sima egyterű, oldalt tolóajtós furgon? Mindkettőnek megvan a maga előnye, hátránya nyilván, de mégis, munka szempontjából melyik kényelmesebb nektek?#kenyér #sofőr #pékség #furgon #Iveco #Peugeot Boxer #Citroën Jumper #Fiat Ducato #Renault Master #furgone
2016. dec. 6. 11:58
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor azt elég keményen meg lehet buggyantani,összesen 400-420 láda elfér benne, ha jól számolok, amivel már utólér egy alvázas dobozos szekeret, de tényleg mégis alacsonyabb a súlypontja, egyben van, nem libeg, nem zörög, könnyű rá fellépni, áramvonalas. A raktér elválasztót meg le kell szigetelni körbe, hogy ne tudjon bepárologni a pékáru. Az Iveco is jó súlyokat elvisz, alapból 3,5-nél nagyobbra csinálják, csak praktikus okokból 3,5-re vizsgáztatják őket, de sokszor tényleg maga a rakomány van annyi:) Annyira nekem nem tetszik, olyan dűlöngélős, bizonytalan, de az úthibákat persze átadja az ember hátának keményen, ha nincs benne légrugós ülés. És ráadásul szerintem kenyerezni sem valami jó, mert a padló magasságában még hiába jó széles, de felfelé szűkül annyit, hogy már nem jó pakolni.
2016. dec. 22. 22:02
12/16 anonim válasza:
Master III 2.3 a legjobb. Kényelmes, erős megrakva se fogyaszt többet 10 liternél. Elsőkerekes, így télen nem fogsz driftelni vele akaratod ellenére.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé jól is pakolható, mert jó széles és viszonylag szögletes a raktér, alacsonyan van a padló, na meg tényleg jó, hogy télen nem olyan tehetetlen mint a hátsókerekes. Hajnalban csak magára számíthat az ember, nem fogja senki kitolni ha elakad.
2020. jún. 5. 03:35
14/16 anonim válasza:
Szia nállunk van ilyen is olyan is én egy dobozosat hajtok én azt szeretem mert a rekeszeket frankón fel tudod rakni magasra a szépén is,míg a furgonnál a szélénél ennyi fér a másik oldalt annyi nekem macerás oldalajtó meg van a dobozon is.
15/16 anonim válasza:
A kenyeres Robur volt az igazi!! :D
16/16 anonim válasza:
Utolso szerencsére kikoptak már a fenébe én útáltam őket nem
Volt jo bele pakolni azt nem is mondom,hogy akkoriban az 50 es rekeszbe élében raktuk a kenyeret 8 at(vagy 10 et? Rég volt már)De a roburtol a régi 300 as meg 400 as mercik is jobbak voltak sokkal egyszerűen nem valo furgon kenyerezni szögletes a rekesz ívelt az oldala én nem szeretem 🤷♂️ Ford Ttansitot hajtok teljes megelégedéssel amit hiányolok az egy jó légrúgós ülés mert széttázza a hátam,de még így is sokkal jobb mint ami korábban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!