Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1. 0 swiftnek mi lehet a baja?

1. 0 swiftnek mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Hidegen nincs ereje, 2ezer fölé nem megy a fordulatszám. Ha bemelegszik akkor néha vannak rángatások vagy csak egy nagyot ránt. Szerintetek mi lehet? Gyertya? Gyujtás? Vezérlés?
2016. dec. 6. 00:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy injektor?
2016. dec. 6. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindhárom lehet mondanám még légszürőbetétet de attol nem rángat.trafó,gyertyakábel.nézesd át automata szivatónak a rendszerét , hozzátartozó egységeket pl légtömegmérőt stb
2016. dec. 6. 06:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok igen injektort is nézesd meg de azt szakemberel ez nem karbi!
2016. dec. 6. 06:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként csak néha csinálja ezt valami kontakt hiba lehet talán vagy esetleg valami kosz..nem tudom, de köszönöm a válaszod. Mindenképp szakemberre bizom
2016. dec. 6. 06:42
 5/8 anonim ***** válasza:
A leírás alapján olyan, mintha csak két hengerrel indulna, és később kapja el a 3. henger is. Bármi lehet, sorban ellenőrizd le kezdve a gyertyákkal.
2016. dec. 6. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindhárom lehet mondanám még légszürőbetétet de attol nem rángat.trafó,gyertyakábel.nézesd át automata szivatónak a rendszerét , hozzátartozó egységeket pl légtömegmérőt stb
2016. dec. 8. 08:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam multhét pénteken szerelőnél üzemanyag nyomást márve kiderült, hogy kisebb a nyomás mint kéne..ac pumpa és gyertyák kilettek cserélve. De ma ismét produkálta, 3asban nem akart gyorsulni, aprókat rángatva ment..szerelőm azt mondta multkor ha nem éesz jo, akkor injektor csere..
2016. dec. 14. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy csak hidegen. Pár km mulva már semmi baja nem volt
2016. dec. 14. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!