Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet ennek a Swiftnek?

Mi baja lehet ennek a Swiftnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este mentem reflektorral és mikor indexeltem akkor kikapcsolt az összes első lámpa csak akkor kapcsolt vissza mikor tompítottra kapcsoltam. Már volt egyszer bajuszkapcsoló cserélve, de a hiba megmaradt.
2016. szept. 27. 12:09
 1/4 anonim válasza:
Az index valószínűleg belevert a fényszóróba.
2016. szept. 27. 13:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Há?
2016. szept. 27. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Ez nem hiba, hanem pont előny..ugyanis ha refivel mész, akkor a szembejövő garantáltan nem látja az indexed...ezért reteszelve van a refi, hogy a szembejövőnek esélye legyen látnia, merre is akarsz menni...

Az enyém is ilyen gyárilag. Igaz, soha nem használok refit, csak normál tompítottat..annál nincs ez a reteszfeltétel...ha fényszóróra kapcsolok, akkor igen.

2016. szept. 27. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez 94-es Swift... amúgy van 99-es Swiftem is, az nem csinál ilyet...

Tegnap éppen autópályára hajtottam fel mikor ezt csinálta és nem volt épp előnyös... a reflektorra meg azért volt szükség, mert szar a lámpa, gyenge a hatásfoka!

2016. szept. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!