Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajcseppek a kocsi alatt....

Olajcseppek a kocsi alatt. Mennyire lehet komoly a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hete azt vettem észre, hogy olajcseppek vannak a kocsim alatt. Eleinte csak kb 2 naponta 1 új jelent meg, de most már egy éjszaka akár 4-5 új csepp is van (kartont raktam alá azon nézem). Elvittem egy szerelőhöz, aki azt mondta, hogy a turbó csőből jön a cucc, le kéne cserélni a turbót. Magát a szerkezetet nem nézte meg, csak a kocsi alól zseblámpával bevilágítva állapította ezt meg. Na most ez egy sok százezer forintos mutatvány lenne. Nem lehet tömítés, vagy valami hasonló? A kocsi gyönyörűen működik, nincs más tünet. A haldokló turbónak nem kéne mást is produkálnia?

2016. dec. 4. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Na most ez egy sok százezer forintos mutatvány lenne. "

WTF??

2016. dec. 5. 13:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Na voltam két másik szerelőnél is, az egyik ráadásul komolyabban meg is vizsgálta a problémát. Sajnos tényleg turbó. Azt mondta, hogy a felújítás csak ideiglenesen, rövid időre oldja meg általában a problémát, ezért mindenképpen a gyári turbó megvételét javasolja. Agyő 450 ezer forint...
2016. dec. 7. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy precízen,minőségileg felújított turbó élettartalma gyakorlatilag megközelíti a gyárit.Ráadásul számlásan,garanciával sem fog többe kerülni 50-70e Ft-nál.
2016. dec. 7. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma hoztam el a kocsit a szervizből. Végül is felujíttattam, garanciát is vállaltak rá. A két turbó felujítása + olajcsere + tömítések, stb összesen 325 ezer forint volt. Remélem most gondtalan lesz egy darabig a járgány...
2016. dec. 15. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!