Golf IV-ben nem sípol többé a fénszóró emlékeztető?
Sziasztok!
A minap izzókat cseréltem a golf-ban és ugyan célirányosan nem nyúltam semmihez de a fél elektronika meghalt.
Először is nem működik a kulcs automatikája nem zár, nem nyit, riasztót se kapcsolja be, manuálisan megy a kp zár viszont.
Akkor ha kinyitom az ajtót nem világít a kis piros led alul, ami jelezte hogy nyitva van, a beltérben sem világít az olvasólámpa és a fényszóró emlékeztető, ami sípol ha rajta hagyom az sem megy (csomagtérben sem világít a LED).
És elhalt az összes elektromos ablakemelő is.
Ezeket leszámítva viszont megy minden van világítás elől hátul, a kocsi indul hoz visz, MFA is megy, az ablakfűtés, rádió is megy, de ez az elektronikai kín elég zavaró.
Van rá valakinek bármi javaslata, hasonló tapasztalat?
G4ről van szó, 1.6 benzin.
Köszi.
Az utastér biztosíték tábláján ezeket nézd meg.
5 - 7.5A komfort villamosság
14 - 10A belső világítás, központi zár
38 - 15A csomagtér világítás, központizár
Visszarakod az eredeti izzókat akkor működik?
Szia, ha visszarakom az eredeti izzókat ugyan úgy sz*r sajnos.
Ez minden egyszerre szállt el amit említek, és az igazsághoz hozzátartozik, hogy a jobb hátsó ködlámpa foglalatba beraktam egy izzót, és nem jött fel, azon kívül az összes izzó égett kivétel az. Lehet hogy kicsapta volna a biztosítékot, ami a beltéri elektronikáért felelős?
valószínű, gyári állapotban keresd a hibát. mert ha nem lehet sosem találod meg.
Nézd át az összes biztit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!