Téli motorozás, milyen hatással van a járműre?
Figyelt kérdés
Heti 1-2 alkalommal ha száraz az idő is nincs fagypont alatt a hőmérséklet (min 3-4 fok) akkor a motorra szorulok - azzal kell bemennem a városba 6-8Km. Mennyire teszi tönkre ez a vasat? Indulás előtt azért hagyom felmelegedni, hogy ezzel is kerüljem a túlzott kopást. Okozhat ez egyéb gondot? 600-as nagymotor.2016. dec. 3. 14:20
11/15 A kérdező kommentje:
Thermo bélés van a cordura ruhámban. Természetesen hóban és nedves utakon nem megyek ki vele. :) Sajnos a vízhőfok kérdéses mert nem jelzi szám szerint a digitális kijelző, nagyjából 2-es rovátkát szoktam megvárni.
2016. dec. 3. 18:29
12/15 anonim válasza:
Szia. Én minden nap motorozom, otthon hajszárítóval vagy kis hőlégfújókályhával felmelegítem a motort alulról. Burgman 400,fogja a szelet az idom, ezért is tudom használni. Tegnap mínusz hat fokban 34 km-t mentem.
13/15 anonim válasza:
lefagysz,de motor birja ,izületeid nem!
14/15 anonim válasza:
Majd pár év múlva rájössz, hogy mit bír a tested és mit nem a hideg miatt.
Már én is bánom, hogy nem hallgattam a bölcsebbekre, miszerint nem lehet igazából felöltözni a hideg ellen.
Mi szóltunk...
15/15 anonim válasza:
Nem csak az szempont hogy kicsit tovább tart amíg bemelegszik és ez alatt többet kopik hanem télen alulról kapja a latyakos sót rendesen amitől jobban rozsdásodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!