Miért vannak olyan sokan belezúgva az autóikba?
Nem szeretem az olyan embereket aki lenézik azokat akiknek nincs autójuk! Szerintem egy autó klassz dolog de biztos vagyok benne, hogy rengeteg pénzt elvisz és a megszerzése is sokba kerül de még a jogosítvány is!
Rengeteg olyan nővel is találkoztam akik olyan pasit akarnak maguknak akik szintén ilyen autómániások!
Nem szép dolog ehhez mérni az embereket!
Én is autób**i vagyok, és sokszor gondolkozom rajta, hogy miért?
Arra jutottam, hogy talán ezért szereti ennyire sok ember az autókat, mert egy olyan hobbit, valamennyire szórakoztató eszközt látunk benne, ami hasznos is. Vagyis mész vele, és élvezed is, meg el is jutsz vele egy helyre. De igazából ez a haladás, menés a járművekkel az emberekben mintha már genetikailag kódolva lenne. Az 1 éves gyerekek, akiknek senki nem magyarázza még meg, hogy az autózás mi is akar lenni, már nyomogatják a kisautókat, azzal játszanak egész nap, és utazni is szeret a legtöbb kisgyerek autóban. Tehát ehhez mérve lett az autó egyfajta státusszimbólum, egy cél, amit az emberek nagy része el akar érni minél hamarabb, és mindenki szereti valamilyen szinten a járgányát. Tényleg érdekes dolog ez.
Töbször megtörtént már, hogy az életemben minden megváltozott csak az autóm maradt velem.
Munkahelyváltás, Bnővel szakítás, ezáltal közösen bérelt lakásból elköltözés. Minden ment, minden helyett másik lett de az autóm ott volt velem mindig, segített költözködni, mindig ott állt a ház előtt ha szükségem lett volna rá. Ha valahova mentem vele ő ottkint megvárt. Egy tárgy ami nagy segítséget nyújt és nagyon hűséges.
Nem vagyok autóbusi de ezek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!