Miért vannak olyan sokan belezúgva az autóikba?
Nem szeretem az olyan embereket aki lenézik azokat akiknek nincs autójuk! Szerintem egy autó klassz dolog de biztos vagyok benne, hogy rengeteg pénzt elvisz és a megszerzése is sokba kerül de még a jogosítvány is!
Rengeteg olyan nővel is találkoztam akik olyan pasit akarnak maguknak akik szintén ilyen autómániások!
Nem szép dolog ehhez mérni az embereket!
Amúgy általában azok vannak belezúgva az autóikba, akiknek különlegesebb, régebbi, ritkább autóik vannak. Tehát nem egy tucat Opel Astra. Hanem pl az Astrából egy GTC vagy OPC kiadás. Vagy nem egy 20 éves VW Passat, valami unalmas dísztárcsával. Vagy nem egy alap felszereltségű Opel Zafira, hanem abból is egy OPC-Line-os. Vagy van egy 30 éves BMW-je, de az szinte gyári állapotban van.
Alapesetben ilyesmiket azok vesznek, akiket kicsit jobban érdekelnek az autók. Vagy, felakarnak vágni és van rá pénzük. :DD Vagy Jay Lenonak hívják, és gyűjtő. Vagy volt autóversenyző, mint pl. Juha Kankkunen, és szintén gyűjtő Na az ilyeneket semmivel nem tudod megvesztegetni.
Találkoztam olyan nőkkel akiknek van autója és imád vezetni az egyik legklasszabb dolognak tartja az autóját!
Viszont amikor mondom, hogy nekem nincs jogsim és autóm olyan fejet vágnak hozzá mintha valami szégyen dolog lenne!
"ergo nem marad sok jogsira angyalom..."
Nézd édesem,nem hiszem,hogy néhány hónap alatt ne lehetne egy B jogsi árát féretenni.Persze akkor nincs cigaretta,nincs piázgatás,nincs "ájfonozás",nincs lcd Tv és egyéb f...ságok...hiszen ezekre a miálbéres emberkéknek is mind futja érdekes módon.(napi 1 doboz cigi az csak ugye havi 30 rugó...) Autóból pedig kezdő-tanulógépnek bőven elég ~200e Ft-os jármű.Ehez megint csak nem gondolom,hogy vért kellene izzadni,ésszel,kis odafigyeléssel össze lehet rá spórolni.
14
Tényleg nem érted?
A párt kereső nők szeretnének minél jobb "partit" kifogni, hogy aztán jó életük legyen. Szép házban lakjanak, menjenek nyaralni, étterembe, színházba, wellnesbe, vásárolni, jó cuccokban járni stb.
Az olyan fickóról akinek kocsija sincs nem gondolják, hogy az előbbieket tudná nyújtani nekik, és ebben nem is tévednek.
Ennyi. Nem kell semmi bonyolult dologra gondolni.
"Szerintem egy autó klassz dolog de biztos vagyok benne, hogy rengeteg pénzt elvisz és a megszerzése is sokba kerül de még a jogosítvány is! " Igen, pontosan. Ennek is ez a lényege. Ha van azt az jelenti, hogy van rá pénz is.
"A párt kereső nők szeretnének minél jobb "partit" kifogni"
A 70 alatti IQ val rendelkezők meg ezt az autóból szűrik le valóban.Aztán később kiderül,hogy menő BMW-s gyerek minimálbérért pakolja a tejet a TESCO-ba,kemény 2000Ft-ért tankol a gépbe,és az összes vagyona a retkes farmerja meg a (mű)bőrzsekije...A fizu felét meg kapásból elviszi a törlesztő...de valóban,elsőre ez kivülről ezt nem látni.. :-)
De ez szerintem mindenre igaz manapság, nem az ókorban élünk hogy cserekereskedelemből meg barterezésből eléldegélünk. És ez mindig is így volt, hogy a nők az erősebb férfiakat keresték, akik tudnak nekik biztosítani mindent. Családot fenntartani, megvédeni őket, stb.
Most gondolj bele kérdező, hogy ha beteg a gyereked és orvoshoz kell menni, akkor mit csináltok? Nem lakik mindenki 5 perc babakocsizásra az orvostól. Mi például fél óra sétára lakunk a legközelebbi Tescotól, most hozzam haza a nagybevásárlást kézben?
Persze vannak olyan szerencsések, akik egy 1km sugarú körben elintéznek MINDENT, és leélik az életüket különösebb távolság megtétele nélkül, de azért ez eléggé low-life.
Hidd el, hogy az autó nagyon megkönnyíti az emberek életét. Mondom, nem az ókorban élünk már. Persze, vannak körök, ahol az autó az egy státusz is egyben, meg sokan az autó alapján ítélkeznek, de nem hiszem el én sem, hogy te egy olyan emberrel szeretnél családot alapítani, aki egy jogsira és egy valamire való használt autóra képtelen összegyűjteni. Ez nem jövőkép.
Bár ismerek ilyen párt, ahol a férfi nem tud angolul, nem tud vezetni, és nem is akarja egyiket sem... :D És 30-35 között van a férfi, nem is 15. Mondom a párjának, hát ez nem túl jó jövőkép, meg maszek munkából megélni. Nem tudom mi van velük azóta, de a nő dolgozik mint az állat, a csávó meg ül a babérjain és várja hogy sok pénze legyen a semmiből. Remélem azóta változott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!