Miert villognak Magyarorszagon az autopalyan?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 09:21
21/24 anonim válasza:
Utolsó jól írja, közössegi közlekedés. Ha valaki nem tud felgyorsítani 130ra, mert nem bírja a tempót vagy ő vagy a kocsi inkább várok 15 másodpercet míg megelőzi. Úristen neked nehogy már fékezned kelljen. Látom van igény bőven az önvezetőautókra. Rohadjon el a kamion mögött aki nem akar 130-140nel belsőbe menni, mert néhány gyökér úgy gondolja hogy az övék a belső sáv és az 130 alatt senki ne merje befoglalni. Nevetséges. A posta rossz hasonlat és igen jogod van annyit feladni, valahogy muszáj. A vakarózás nem illendő, de ha kihúzodik az előzés után, akkor nincs vakarózás.
22/24 anonim válasza:
De a gyorshajtást már egyik csicska sem tudja befizetni. Mert 110 megengedettnél neki még a 130 is "kevés" . Annyira nem siethet senki sehova h mindig elől kelljen neki lenni.De nem is baj ez a VEDA rendszer,fizessen csak ez a sok kretén gyökér.
23/24 anonim válasza:
A traffipaxokra én se fújok annyira mint sokan. Szerintem jó hogy vannak, sőt több kéne. Had fizessen a sok gyökér!
Igaz, én csak 17 éve vezetek. De ez alatt soha nem volt olyan életbevágóan fontos dolgom, hogy a gps szerinti megengedett +15km/h kevés lett volna.
Városban óra szerint 65-70, országúton 100-110, autópályán 140-150, nekem bőven elég. Akinek ennél sürgősebb, az fizessen csak!
24/24 anonim válasza:
Haha, aranyos, hogy azt hiszitek a trafik a gyorshajtók ellen vannak. A traffik a pénzbeszedés miatt van, nem oda tesznek traffipaxot, ahol lehet menni 50nel és méri hogy tényleg (van ilyen is nyilván) Ajánlom az 1-est Budapesttől győrig, legalább 3 traffi van, de lehet 4 is, mind olyan helyen, hoogy hirtelen 90 helyett 70nel lehet menni (teljesen indokolatlanul) hopp ott a trafi, ja nem indokolatlan, mert a semmi közepén van egy bicikli úttal egy kereszteződés. Aztán arról nem is beszélve, hogy mész és teljesen zavarban vagy, mert nem volt kint tábla, de már kint vagyok a városból és nem tudod mennyivel lehet menni, kanyar, hopp ott a traffi. Rengeteg ilyen aljas dolog van, de jó, hogy vannak akik azt hiszik, hogy értük van minden. De sajnos nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!