Miert villognak Magyarorszagon az autopalyan?
valszeg a belső sávba mész 80 nal :D
akkor villognak általában a nagyon siető urak (szarkazmus :D) mikor lassan mész, és feltartod őket.
Szerintem az minimum elvaras hogy az ember a megengedett maximalis sebesseggel halad autopalyan, ha megteheti.
Ha meg mar percek ota elozi gyok kettovel a kamionokat akkor a kovetkezo lehetosegnel legyen olyan jo es engedje el a gyorsabbat.
Én akkor szoktam rávillantani a parasztra ha beengedem vagy kivág elém ,nem köszöni meg és még indokolatlanul lassan is megy.
Autópályán meg játsszák az agyukat ,amikor meg trafit lát 2 percen át csak a féklámpáját látod égni mert azt gondolja az ostoba h még nem mérték régen már be. Ilyeneken az adott esetben mindig röhögök,utána rájön biztos h nem te mész lassan,ő megy gyorsan.
Azért villog(nak) autópályán, mert fizetett az úthasználatért, ezért szeretne gyorsabban haladni.Pontosan ezért vannak kitiltva a kamionok a belső sávból. Igaz, találkoztam már olyan kamionnal, ami tolta rendesen a 130-at.
amúgy más országban is villognak. Gyenge autóval meg kell gondolni a tartós előzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!