A Renault Clio tényleg csaj autó lenne?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 13:41
1/5 anonim válasza:
Egy termetesebb pasinak elég kényelmetlen,de szerintem a formája miatt is inkább nőies.
2/5 anonim válasza:
A kollegám kb 130 kg +185 cm de már 10 éve ilyen autója van .ja a neje csak 100 kg es elférnek benne. Csajos- e hát rózsaszin ne legyen
3/5 anonim válasza:
Mi az hogy egy autó csajos??
Nincs benne semmi olyan ami arra utalna hogy nőknek készült.
Én azért vettem clio-t mert ugyan olyan évjáratú VW póló közel 200-al volt drágább és itt nem új kocsiról beszélünk hanem tizenéves autóról aminél 100-200 ezer forintos többlet nem mindegy.
4/5 anonim válasza:
Az lehet, de az is biztos, hogy mögé max egy törpe fér el.
Pont ezért vettem olyan autót, amiben magam mögött kényelmesen elférek, már csak azért is előnyös, mert a mögötted ülő nem fogja rugdosni a hátadat.
5/5 anonim válasza:
A Clio nem az, nagyon sok férfi ját vele, és amúgy sem az a tipikus nagyon csajos autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!