Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért zörög a robogóm?

Miért zörög a robogóm?

Figyelt kérdés
Van egy Suzuki Sepia ZZ 1994 robogóm amit teljesen ki lett takarítva új dugattyút, szimeringeket, csapágyakat kapott (a tűgörgők nem lettek cserélve, mert jónak tűntek aztán lehet, hogy pont azért csörög...) kiválóan működik egyébként csak zörög mindegy, hogy alapjárat vagy teljes fordulat (úgy tudom hogy a varió csak alapjáraton csörög szóval nem valószínű, hogy az a baj)

2016. nov. 25. 12:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és persze a motor felől jön a hang mielőtt valaki a burkolatra vagy ilyesmire gyanakodna...
2016. nov. 25. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
A régi dugattyú egyik gyűrűjéből egy kb. 3cm-es darab kitört ami "eltűnt" és lehet, hogy a kipufogóba szorult csak a rezgéstől fellazult és az csörög bár akkor szerintem sokkal halkabb lenne a zörej.
2016. nov. 25. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
görgők is tudnak zörögni!
2016. nov. 25. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Szépen csilingelnek a nem megfelelő méretű-vagy épp a kopott régi- dugattyú hézagoló alátétek
2016. nov. 25. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Ebben nincsen dugattyú hézagoló.
2016. nov. 25. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szabadonfutós az indítása, a szabadonfutó is szokott szétkopni, az is tud csörögni, vagy a variátor is.
2016. nov. 25. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem zavar a csörgés csak attól félek, hogy egyszer széthullik alattam a gép.
2016. nov. 26. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!