F astra miért nem indul 8hónap után?
Figyelt kérdés
1.4 benzines a beteg, c14nz motorral. 7éve van meg, és 96ezer kilométert szolgált éngem (678ezer összesen) mindenféle gond nélkül. A kötelező dolgokon kívül semmit sem költöttem rá, igazi igénytelen kis csótány. 8hónapig külföldön dolgoztam, és addig magányosan állt az udvaron. Most pedig nem akar indulni. Akkut cseréltem, és a régi kb5-8liter benzire rátöltöttem még 25frisset, mert gondoltam talán az állott benzin a ludas. Áram van, az önindító forgat rendesen, az AC szállítja az anyagot, szikra is van ,mégsem indúl. Mielőtt elmentem 8hónapja még semmi gond nem volt2016. nov. 25. 06:07
11/14 A kérdező kommentje:
Miquel ez bevált! Kösz szépen mindenkinek a tanácsokat, nagy segítség volt. Az autó ugyan már működik, de továbbra sem tudom, h mi volt a gond. Hosszasan indítgattam, legalább 10-12szer. Kb 8secig forgattam, és mikor már majdnem feladtam életre kelt. Magamtól nem jutott volna eszembe, h ennyit kell indítózni, meg már sajnáltam kínozni ha úgysem indúl. Szép egyenletesen jár, nem fulldoklik, kalapál. Indítás után hagytam még alapjáraton forogni 3-4percet, aztán mentünk 15kilómétert, majd megállítottam. Azóta is tökéletesen indúl első kúlcsra. De mégis mi volt pontosan a gond, mi zajlott le a motorban, hogy nem akart indulni? Hogyan előzhető meg az ilyesmi?
2016. nov. 26. 09:17
12/14 anonim válasza:
Úgy előzhető meg,hogy egy autót használunk.
Mert használatra tervezték.
Nemkell itt semmi hókuszpókuszra gondolni,egyszerűen elejtette a benzint szakzsargonnal élve.
Ha tettél volna egy kis benzint a torokba,megelőztél volna egy csomó indítózást,de Te inkább az itt firkáló kis kémikuspalántákra hallgattál.
13/14 anonim válasza:
Mekkora kamu kérdés basszus. 96ezer km alatt csak olaj és szűrő cserére koltottel? Hihető is lenne, ha japan autod vagy rolls royceod lenne. Az opel, főleg az f astra mindig elromlik, nem bír ki ezer kilométert sem valami javitgatas nélkül. Azmeg vekep hihetetlen hogy,oszesen 678000 kilométert futott... ez esetben már tuti a hatodik blokk van benne.
14/14 anonim válasza:
Megbomlott a benzin a motorban.Frisset kell tölteni bele,jól feltöltött akksi,aztán köszörűlni,majd elkapja.Esetleg betolni,csak közben is köszörűlj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!