F astra miért nem indul 8hónap után?
Figyelt kérdés
1.4 benzines a beteg, c14nz motorral. 7éve van meg, és 96ezer kilométert szolgált éngem (678ezer összesen) mindenféle gond nélkül. A kötelező dolgokon kívül semmit sem költöttem rá, igazi igénytelen kis csótány. 8hónapig külföldön dolgoztam, és addig magányosan állt az udvaron. Most pedig nem akar indulni. Akkut cseréltem, és a régi kb5-8liter benzire rátöltöttem még 25frisset, mert gondoltam talán az állott benzin a ludas. Áram van, az önindító forgat rendesen, az AC szállítja az anyagot, szikra is van ,mégsem indúl. Mielőtt elmentem 8hónapja még semmi gond nem volt2016. nov. 25. 06:07
1/14 anonim válasza:
Régi bevált módszer: légszűrőfedél le,kis benzin a szívótorokba és hajrá!
2/14 anonim válasza:
Lehet hogy az állott benzin. Leengedni kellett volna nem rátölteni.
3/14 anonim válasza:
Avas a benzin. Ha minden kötél szakad keress egy lejtőt és a sebességváltóval beinditod hátha úgy megy
4/14 anonim válasza:
Légszűrőt vedd ki, úgy is próbáld.
6/14 anonim válasza:
A mai benzinek (meg főleg adalékok) nem olyanok már, mint 40 éve, hogy pár hónap alatt tönkrementek, mert kivált és leülepedett mindenféle. Egy évet legalább ki kell bírniuk. Friss benzint rátöltve meg teljesen kizárható a régi benzin mint ok.
7/14 anonim válasza:
6
"Friss benzint rátöltve meg teljesen kizárható a régi benzin mint ok"
Jó lenne de nem. Nem keveredik össze, sőt a romlott lötty (persze csak ha romlott) alul helyezkedik el vagyis azt szíjja.
8/14 A kérdező kommentje:
Na leengedtem az összes benzint, kb 29-30volt benne. Tettem bele frisset, légszűrű oké, mégsem indúl. A régi benzihez kevertem olajat, és a babettám tökéletesen megy vele
2016. nov. 25. 19:39
9/14 anonim válasza:
Szerintem jó alaposan töltsd fel az aksit, és köszörülj vele. Valószínűleg fellevegősödött valamelyik vezeték.
10/14 anonim válasza:
A Benzi csövet is nézd meg mert lehet valahol dugulásod lehet!
de ha nem nézd meg az injektort a befecskendező szelepet ne e lett szennyezett vagy eldugult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!