Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada Niva terepre?

Lada Niva terepre?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék venni valamilyen terepjárót , pajerok , vitarak tetszenek,de millio alatt csak bontoszokevenyeket találok. Most a Lada Nivaval szemezek. Hegyrejarosnak kéne,neha terepezni,erdobe, foldutakra , horgaszatra. 2000 utanit szeretnék . Ezek mennyire megbízható autók ha normálisan van szervizelve? Félek , hogy az út szélén maradok? Terepjarokepesseget nem is kérdezem, mert azt tudom ,hogy abban az egyik legjobb. Bár nem mennek vele sokat, de érdekelne, hogy a fogyasztasaval kapcsolatban mire számíthatok?

Előre is köszi!

2016. nov. 22. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisebb, könnyebb és gyengébb mint a fentebb felsoroltak, így a fogyasztása is kevesebb lesz. Nincs Nivás tapasztalatom, de nem hinném, hogy nagyon betegágy high-tech lenne a géptető alatt :)
2016. nov. 22. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
hát a fogyasztása nem hiszem, hogy kevesebb mint egy vitarának.. köszi szépen! persze várom mások válaszait is.
2016. nov. 23. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Jogos, a Pajeronál elakadtam. :)
2016. nov. 24. 02:03
 4/5 anonim válasza:
Ha van mellette másik autód és van időd javítgatni akkor jó választás. Mindig szétmegy benne valami (legalábbis az enyémet, pedig vigyázok rá) féltengelyek, csapágyak. De az alkatrész olcsó hozzá
2017. febr. 10. 16:13
 5/5 anonim válasza:
Fogyasztása nekem országúton 80-al 10liter körül, hogyha földesen megyek vele 13-15 liter
2017. febr. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!