Tudtok ajánlani valami olyan robogot ami jó terepre?
Figyelt kérdés
Terepen szeretném használni azaz foldes út kisebb ugratok stb.. es 50cm3. Előre is köszsönöm ja és csak robogora lennek kivancsi ami birja a terepet:)#terep #robogo.motor
2016. nov. 5. 22:17
1/6 anonim válasza:
talán a yamaha bws...vagy még az se. a terep nem robogóknak való.
2/6 anonim válasza:
Ismerősömnek egy olcsó szar kínai robogója van. Száraz időben jól tud vele menni. A yamaha bws-t ismerem én is mint terep robogó. Egyedül az a probléma a robogókkal hogy a teleszkóp a kis rugóút miatt hamar felüt és ezért eleshetsz!
Inkább vegyél egy simsont vagy egy olcsóbb endurot. Jobban jársz vele. :)
3/6 A kérdező kommentje:
1-koszonom :)
2- nekedis köszönöm igen enis gondolkoztam az enduron de nem tudok váltani lehet megkene tanulnom :D nehéz? Menyi időpontja amíg belejovok?
2016. nov. 6. 11:31
4/6 JulesTS válasza:
Yamaha Chappy. Duci kerekei vannak, valtojaban van felezo, amit atkapcsolva 35km/h lesz a vegsebessege, viszont barhova felvisz (2 szemely + csomagok, kb 200kg terhelessel is felment egy meredek emelkedon). Ket baja van: keves van belole es veteran koru...
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz váltani. Én kb 3 óra alatt tanultam meg váltani normálisan Simsonnal. Most egy Rieju RR em van
6/6 anonim válasza:
Simson. Ha robogó, akkor a Schwalbie. 2.5 litert eszik, és nem törékeny műanyag. Tapasztalatból mondom. A robogó nem való földútra. Kicsi a kereke, és elakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!