Robogó mennyire jó terepre?
A kis kerék nem annyira jó hupás utakon... A mély homok pedig szinte semminek sem jó.
Egyszer versenyeztem egy robogóssal, az aszfalt volt, de igen rossz és hupás, annak lehetett tapasztalata, mert eléggé együtt haladtunk, mondjuk egy pici (250-es, ennél kisebbnek nem tudom, mi értelme lenne, ha az ember sokat akar menni vele) cruiser sem terepmotor :D
De egy szép sima földút maga az álom vele, azzal nincs baj, klasszisokkal jobb, mint egy kicsit rosszabb aszfaltos út, szeretek földutakon menni. A mi "utcánk" eléggé terep, nagyon durván nyomvályús földút (nagy eső után jön a traktor... de mivel hegyen lakom, a felhőszakadások is remek lyukakat képeznek), fűcsomókkal, kövekkel... Itt poénos feljönni, de nekem a Szentlélek-Mályinka is "poénos" volt. Konkrétan út nélküli hegyen nem jó vele. Úgy képzelem, hogy egy robogó a kerékmérete miatt még rosszabb, viszont számít az ember hozzáállása és tapasztalata is.
Ha picik a hupák, akkor nincs gond. Ha nagyobbak, mint a kerék, nagy a sár vagy mély a homok, akkor bizonyára nem fogod élvezni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!