Sok egy kicsit 1,5-2 milliót kiadni motorra, abbahagyva ezzel az autózást?
Motoros családba születtem, utoljára 16 évesen volt egy robogóm ami úgymond kölcsönbe volt míg az unokabátyám külföldön volt.
21 évesen csináltam meg az A korl. papírt mert előbb-utóbb én is beszeretnék állni a "sorba". Most hogy minden adott, az autóm kb csak azért van hogy menjek vele, a bérletemet már fél éve térítik teljesen, így 7e ft a zsebemben marad. Az autó mostani használt piaci értéke kicsivel több mint 3 millió.
Külföldön sose voltam autóval, azokat a távokat amiket eddig megtettem, azt a motor is bírja.
Jelenleg is vegyesen járok dolgozni, ha nincs kedvem sietni a buszhoz, akkor megyek autóval, de egyébként a buszig 3 háznyit kell menni és kint vagyok a megállóban, ahonnét már csak a melóban tesz le.
Ismerősi körben volt lehetőségem megismerni a sportmotorokat, vittek is velük, meg én is gyakorolgattam néha 1-1 üveg sörért :)
Annyiban félek hogy borulhatok vele, de annyi pénz pedig nem áll rendelkezésemre hogy szamár létrázzak, mert ha tehetném az autó is maradna, és a motor esetében sem lenne cél elsőre az 1000 köbcenti.
25F
Szerény nyomott véleményem szerint 2 millió már sok egy motorért.
Én egy GSR600-al járok 1.1M körüli értékben, de 1.4-nél nem adnék többet egy mociért. Nem azért mert nem tehetném meg, hanem mert én erre a hobbira nem költenék többet. Persze, nagy álmom egy GSX-S1000, de imádom a GSR600-at is. Majd egyszer. :)
Mellette van kocsim is, mert kell!
Én azt mondom egy kocsi kell, nyilván ezt magad kell eldöntsd. Az hogy mit engedhetsz meg magadnak, szintén Te tudod. :)
A normálistól elvont igény a kétmillás moci hárommillás kocsi helyett, de ha ez tesz boldoggá, akkor nem ítétlkezem (egyébként se).
Annyit tennék esetleg a helyedben, hogy a drága motor mellé vennék egy párszázezres Swiftet is, hogy legyen mibe beülni száradni és melegedni, ha hideg, ha fúj, ha esik, ha fagy vagy ha hurcolkodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!