Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretitek a havas autózást?...

Szeretitek a havas autózást? Lécci Klikk

Figyelt kérdés

Válaszoltok a kérdéseimre?

1:Ha hóban csúszkálgatok az milyen kárt tehet az autómban?.(Ha mondjuk nem megyek neki egy villanyoszlopnak:D.Pl mi tud elromlani?)

2:Milyen helyeket tudtok,ahol nagy,üres,sík,beton tér van?(Érdekel Budapest.:11,12,2,1,22 kerületeiben,és Budaörsön,Érden,Biatorbágyon,Diósdon:D)

3:Volt már valami necces eseted a havas úton?

Köszi hogy elolvastátok és válaszoltok rá:D

18/K=kisfiu

2009. dec. 16. 22:18
 1/8 anonim válasza:
mi nem pest közelében lakunk de ki szoktunk menni haverokkal egy nagyobb üres parkolóba :D hát ami tönkremehet az max annyi lehet h a kézifék kissé elgyengül ha sokat rángatod :D nekünk a legneccesebb az volt h elég gyorsan majdnem nekicsúsztunk egy padkának és épp jöttek a polgárőrök :D de nem lett semmi gáz :) ugyh nyugodtan lehet menni :) jó élmény :)
2009. dec. 17. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy kitörik a kézifék. old kocsiknál:D
2009. dec. 17. 00:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Nos én szoktam kijárni,csak érdekel hogy a motorba szétmehet e valami.A polgár őr nemtehet semmit,de még a rendőr se.Azt mondod gyakorolsz.A másik ,hogy nálam a legneccesebb mikor lefele menet 1 milliméterre hasitottam el kb 20as tempoval egy tüzcsap mellett.Mellettem a barátom,éncsak annyit mondtam,hogy a k*rva:DDe megúsztuk:D
2009. dec. 17. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A futóműnek nagyon nem tesz jót. Hallottam már sztorikat ezzel kapcsolatban. A szerelők anno még azt mondták, hogy nem csak elállítódhat, hanem ki is törhet a futómű, ha a hó takarásában nekicsúszol valaminek. (volt ismerős, aki az esőben próbált csúszkálni, csak a mély tócsa eltakarta a patkát...)
2009. dec. 17. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:

09:07-es vagyok:

Életem legdurvább autós élménye az volt, amikor megcsúsztam és nem tudtam lassítani a kereszteződésnél, hogy megálljak. Az utolsó pillanatban fogott a fék és éppen hogy megálltam. Az i-re az tette fel a pontot, hogy egy-két pillanat múlva két autó "suhant" el a kereszteződésben, szóval ha nem sikerült volna megállnom, lehet, hogy most ezt nem írnám...

2009. dec. 17. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
nem értem, ha valaki olyan vagány hogy kijár az autóval csúszkálni, akkor hogy nincsen műszaki téren annyira képben, hogy tudja hogy ez mivel jár?
2009. dec. 18. 14:53
 7/8 anonim válasza:
Tavasszal az első utad egy futóműbeállításra vezethet!Ne beszélve hogy nagyon baleset veszélyes, sosem tudhatod hol fogod meg a kocsid!Példa erre a tűzcsap!Ha ebből nem tanultál akkor csak csúszkálj sokat, utána a gatyádat is ráköltheted a kocsidra tavasszal!Én jobban szeretem a több milliós kocsimat minthogy ilyenekkel elcsesszem!De ha ladád van annak meg úgyis mindegy!
2009. dec. 18. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kuplungot ne csúsztass közben. A 100 km-re vetített fogyasztás tud elromlani, normál esetben.

Bevásárlóközpontok (teher)parkolója, pl.

Necces akadt pár, az egyik pont ilyen csúszkálóhelyen: az út mellett volt egy konténer, a végén már a nagy rutinnal akkora tempóval fordultam rá, hogy a kocsi fara méteren belül suhant tőle (inkább fél méteren belül; láttam a tükörben, hogy az túl közel volt). Akkor inkább haza is mentem. :)

Most cumi van, mert a kézifék nem fog sehol, így tempó kell, hogy kitörjön a hátulja, külön ezért már nem megyek helyet keresgélni.

2009. dec. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!