Az autózást vagy a tömegközlekedést+kerékpározást választod illetve választanád?
Figyelt kérdés
Melyiket választod és milyen indokkal? Van valami, amitől függően döntöd majd el a jövőben, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel+kerékpárral éled az életed?2012. nov. 5. 18:55
1/11 anonim válasza:
Jelenleg tömegközlekedés+kerékpár van, de tervezünk egy autót venni, ha megyünk szülőkhöz, plusz nagybevásárlás.
2/11 anonim válasza:
Tömegközlekedést választom.
Indok: nincs jogsim és soknak találnám az autó fenntartását.
3/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy autó. Nekem a szabadságot jelenti.
4/11 anonim válasza:
Tömegközlekedés.
Nincsen jogsim, bár tervezem letenni(5 éves tervben van benne). De utána sem rohanok autót venni. Ugyanis hiába szeretnék azt hinni az autófanok, hogy olcsóbb az autó, még mindig jelentősen drágább minden költséget felszámolva.
5/11 anonim válasza:
Nekem a kerékpározás jelenti a szabadságot, úgyhogy szerintem megmaradok mellette. Megengedhetném magamnak az autózást, viszont a napi másfél óra mozgást, ami ezáltal kiesne, egyszerűen nem tudnám máshogy bepótolni, sajnálnám rá az időt. A tömegközlekedést ha lehet, hanyagolom, nem bírom a tömeget, meg a rendszer kötöttségét sem.
6/11 anonim válasza:
Tömegközlekedés, mert autóra sajnos nem telik, kerékpárral pedig rossz időben (nyári forróság, téli fagy, eső, jégeső, szél, köd) egyszerűen rémálom közlekedni hosszútávon, és sajnos olyan az időjárás, hogy egy évben általában több rossz idős nap van, mint amennyi jó.
8/11 anonim válasza:
Kerékpár csakis.... nyáron 3hónapig monorrol jártam a flóriántérre minden nap oda vissza csakis bicóval...most csak dunaharaszti-flórián tér-dunaharaszti a napi etap... a tömegközlekedés lassú, kényelmetlen, stresszes, drága....az autó kényelmes, de lassú, főleg városban, drága, és hát ráérek elhizni majd 40év múlva is...a bringa egészséges, nekem kényelmes (élőszövet a fémvázon:D), olcsó, gyors, főleg a városon belül...na jó, megázni kellemetlen..nagyon...na és a -20fokban se vidámság tekerni, de az utóbbi 2évet megúsztam 1mandulagyuszival (azis másfél hetes volt csak), és semmi más, se nátha semmi...amig bkv-ztam havonta összeszedtem valami nyavalyát..szóval...BRINGA
9/11 Gosztonyi Olivér válasza:
én mindig a kerékpárral szeretek közlekedni.
10/11 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Mivel a "közösségi közlekedés" drágább mint az autózás,így egyértelműen autózni fogok!!!Egy példa:Édesapám Békásmegyeren lakik,én Székesfehérváron.Ha busszal megyek:Buszjegy oda-vissza 2900 Ft,4 db.BKV jegy 1400 Ft,ez már 4300 Ft!Ha kocsival megyek: Kb.9 L benzin,ez majdnem 3700 Ft.Nem vagyok kötve semmihez és olcsóbban is megúszom...(persze az amortizációt nem számoltam,de akkor is jobb...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!