Ti mivel tisztítjátok a szövet ülést a kosztól, zsírtól?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 17:52
1/5 anonim válasza:
Próbálom nem összekenni főleg zsírral mert nem könnyű hatékonyan tisztítani, így nem is szoktam.
2/5 anonim válasza:
Én a régi autómat úgy vágtam helyre hogy kértem kölcsön kárpittisztító gépet, kaptam hozzá mosószert is és azzal végig nyomtam egyszer sima vízzel, utána mosószeres vízzel, majd utána sima vízzel addig tisztítottam ameddig nem volt tiszta víz a szennyvíz tartályba. Persze sok időm elment vele, és bár nem lett tökéletes mert a színéből is jött ki de annak ellenére tiszta lett. Mivel az üléseket kiszereltem így könnyebb volt és utána másnap egy szép nyári időbe a napra tettem ki száradni délelőtt 10 órától este 8 ig, utána is még 2 napig az egyik üres szobába nyitott ablak mellett hagytam szellőzni meg száradni, és utána szereltem vissza a helyére.
3/5 anonim válasza:
kárpittisztító de egyébként meg vegyél rá üléshuzatot és nem lesz koszos.
4/5 anonim válasza:
Autokozmetikus vagyok igy magamnak csinalom. Vegyszer es gep. Beleteszem a szaritot es par ora mulva mar lehet is hasznalni.
5/5 anonim válasza:
Marhaepe szappannal enyhén nedvesen bedörzsölöm, 15-20 percet állni hagyom, majd nedves tiszta ronggyal többször áttörlöm, míg nem érzek rajta szappanmaradékot, végül porszívóval szárítok rajta.
Csak apróbb, kevésbe makacs foltokra jó, de házilag olcsó és kíméletes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!