Mennyi ido letenni a jogositvanyt automatara?
Figyelt kérdés
Tisztaban vagyok azzal, hogy korlatozva leszek manualis auto vezeteset illetoen, valamint mindennel ami ezzel jar2016. nov. 22. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
13 eves koromban mar vezettem manual valtos autot. 23 vagyok. A lenyeg az hogy az autossulinal azt mondtak hogy az automatara hamarabb megvan. Es nekem ez lenne az elsodleges hogy minel hamarabb meglegyen.(nem publikus miert) Par ev mulva teszek egy forgalmi vizsgat manuallal es kesz. Nem kell tulspilazni a dolgokat hogy ki milyen bena, nem ez volt a kerdes. A valaszokat pedig koszonom szepen!
2016. nov. 24. 18:49
12/12 anonim válasza:
Manuálissal is lehet gyorsan csinálni (én írtam hogy nekem 3hónap volt kresz és stb-vel együtt, ebből 6hét volt a vezetés része mert heti 3x tudtam menni) ha szólsz és szabadidőd van sok, nem a váltó és a kuplung miatt tart tovább, hanem mert pl sokan csak munka után érnek rá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!