Ókútyafáját kérdése:
Ha lemerül az autó akkumulátora fel kell tölteni?
Figyelt kérdés
Tehát! Lemerült az autóm akkuja, lejtőn 3masba beindult simán... Mentem az autóval 20 percet... tehát a generátor visszatöltötte, mert 3 órával később szépen beindul. Tegyük fel az akku és az autó jó.
Fel kell töltenem az akkumulátort, hogy ne merüljön le még egyszer, vagy a generátornak fel kellene töltenie rendesen?
Előre is köszi a válaszokat.
2016. nov. 22. 11:55
11/12 veterán vas válasza:
#10!
Nem hinném, hogy 2 hetente multiméteres ellenőrzésre és hálózatról való töltögetésre van szüksége, az amúgy "gondozásmentes"-nek nevezett modern akkumulátoroknak. ;)
Nekem, nem ez a tapasztalatom.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen. A válaszokból fel is ismertem "magamra". :D Sajnos általában csak rövidtávon használom, be munkába (6 km), haza, meg vásárolni, szülőlátogatás (12 km). Nem nagy távok... Illetve 1-2 alkalom van mikor egy-egy hosszabb táv (60-120km) becsúszik... Bosch S3-mas akkuról van szó... akkor egy töltőre be kell ruháznom mindenképp:)
2016. nov. 24. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!