Szerintetek babetta 207-et vagy babetta 210-et vegyek, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Simsont nem akarok mert őrült drága a műanyag robogókban nem bízok2016. nov. 21. 21:59
1/3 anonim válasza:
A két sebességes 210 már nem olyan nagyon rossz, de azzal is lehet szívni.
Röviden a műanyag robogókról: vettem kosárban (de szó szerint) egy Honda Tact robogót, és összeraktuk a fiammal. Szinte minden alkatrész meg volt hozzá, de dugattyút, szimeringeket, főtengely csapágyat venni kellett. A lényeg, hogy összerakás után néhány rúgásra indult, és azóta is jól működik.
A fiam nyaggatott, hogy kell egy váltós motor, így vettem egy hasonló állapotú Simson S51-et is. Azt is összeraktuk, és azóta is szívunk vele. Hol a váltója szarakodik, hol nem akar indulni. 30 éve istenítettem, de most megbántam, majd tavasszal eladom valami mániákusnak.
2/3 A kérdező kommentje:
És mennyi volt össz-vissz a robogó?
2016. nov. 21. 22:19
3/3 anonim válasza:
Én 10 ezerért vettem, költöttem rá kb. 30-at és azóta is jó. De van egy szép S51-esem eladó, 90-ért ajándék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!