Mivel jobb a Babetta gyújtás, mint az N51-es simsoné?
Nem jobb,csak szoktak Babetta tirisztoros gyújtást beépíteni Simsonba,ezáltal jobban pörgethető.
Legalább hamarabb tönkremegy a Simson ezáltal.
A babetta jelados gyujtasa a korszerubb, a mechanikus vezerles nelkulozese miatt. Az osszes benzines auto gyujtasa mar jelado vezerelt, nem pedig egy forgo butyok nyomkod egy kalapacsot,
ami folyton kopik es kenni kell. Az a tipikus baromsag, hogy mennyivel jobb a kalapacsos mert lehet az ut szelen szerelni igaznak igaz, de elvben hulyeseg, mert egy jo kondenzatoros gyujtas nem romlik el. A babettae nem a legjobb konstrukcio, gyakran beazott mert a muanyalg haza megrepedt par even belul.
az 1-es vagyok.
Nekem megszakítós volt a Simsonom,rengeteget mentem vele,és sohasem kellett hozzányúlni a megszakítóhoz,de még a deklit sem kellett levenni.
Az igaz,hogy gyári német volt benne minden.
Lehetséges,hogy az utángyártott,rossz minőségű megszakítók,és gyújtásalkatrészek valóban rosszak.
(de a Babettáé is jó lehet,ugyan nekem sosem volt benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!